0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

25. 12. 2017

Pinup Dolls on Ice (2013)

Další dámy na přeříznutí. Psychopat Moe má prostě šťastný den…

Fiona, Malone, Caylin, Lauren a Vivian jsou kamarádky, které žijí dosti rebelským životem. Přestože vypadají na první pohled nevinně, nejdou pro ránu daleko, stejně jako jim nevadí si přivydělat jako striptérky. Nyní je cesta zavede do jednoho zapadlého kempu, přesněji řečeno do tamního baru, který vede jejich známá Joy. Hodlají se zde zdržet jen krátce, ale neodmítnou přátelskou výpomoc v podobě dráždivého vystoupení. Jejich plány však naruší příchod psychopatického vraha v montérkách, který má ze všeho nejraději mrtvá děvčata pěkně naložená do ledu. Moe nikdy s nikým nejednal v rukavičkách a tak se brzy kemp zbarví do ruda…



Režie: Geoff Klein
Rok výroby: 2013
Délka: 85 min
Země: Kanada

Hrají:
William Jarand...(Moe)
Karine Kerr...(Fiona)
Emily Crighton...(Lauren)
Melissa Mira...(Malone)
Kyla Shinkewski...(Caylin)
Jordan Mae Antoinette...(Vivian)
Suzi Lorraine...(Joy)
...a další


Když Geoff Klein natočil v roce 2009 svou prvotinu Bikini Girls on Ice, nedočkal se příliš vlídného přijetí u diváků. Jeho nízkorozpočtový slasher plný polonahých holek v bikinách, totiž postrádal většinu „hororových ingrediencí“, který by od toho většina z nás čekala. Hrozné herecké výkony, skoro žádná nahota, jedna dobrá vražda a hodně slabá atmosféra. Tohle prostě nemohlo mít šanci na úspěch ani omylem. Jak vidno vzal si tento režisér kritiku k srdci, stáhl se do ústraní a zkusil to ještě jednou. Dalo by se říci, že tento film je volným pokračováním Bikini Girls on Ice, protože zde máme stejného vraha (Moe), akorát se z benzínové pumpy přesuneme do zapadlého kempu. Což nám taky bude následně potvrzeno zhruba uprostřed děje.

Scénárista si totiž pro nás připravil menší vložku v podobě poodhalení vrahovy minulosti. Osobně si však myslím, že to bylo zbytečné, protože to stejně nikoho moc nezajímalo. Moe jakožto mašina na zabíjení (a snad i ovládající teleportaci) tu totiž stejně byl hlavně na zabíjení a to mu šlo tentokrát náramně. Oproti minulému filmu se tu dost přitvrdilo, krev stříkala na všechny strany, nechybělo ani slušné gore a hlavně se postavy nechovaly zas až tak debilně (no až na pár výjimek…).

Samozřejmě tentokrát nesměla chybět ani nahota a práce kameramana potěší převážně pánskou část publika. Děvčata se rozhodně nestyděla. Navíc Moe měl kromě zabíjení ještě jednoho „koníčka“ a to nekrofilii. Takže nebude chybět ani několik perverzních scének pro úchyláky. Výrazného zlepšení se dočkala i samotná atmosféra a skoro celý film byla jedna velká špinavá (krvavá) jízda – v rámci režisérových schopností a rozpočtu. Ti pozornější z vás si jistě všimnou návratu Suzi Lorraine – dámy která v Bikini Girls on Ice zemřela jako první, no a tady se ohřála o trochu déle, coby majitelka baru.

Pinup Dolls on Ice tak u mě zabodovaly určitě více, než jejich předchůdkyně v bikinách a to téměř po všech stránkách. Zlepšila se atmosféra, brutalita, herecké výkony a koneckonců i ta nahota. Takže v mých očích jde o průměrný slasher, který jsem určitě neviděl naposledy.


Hodnocení:
50% 

Žádné komentáře:

Okomentovat