0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

15. 10. 2017

30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo (2013)

Myslel jsem si, že úkolem parodií je diváka rozesmát, nebo se o to alespoň pokusit. Ale tuhle většina lidí prostě neuvidí ani do konce…

Sestry Michelle a Annie nejspíše našli inspiraci ve známé reality show Storage Wars a tak se i ony rozhodly koupit opomenutý „kontejner /sklad“, který by mohl ukrývat nějaké ty cennosti. Kromě hromady haraburdí naleznou starou videokazetu, která by mohla mít velkou cenu. K jejich zklamání však naleznou záznam pořízený jistou Danou Galen, která na něm zachytila svého otce – vraha v psychiatrické léčebně a následné útrapy své bláznivé rodiny v jejím rodném domě. V domě, ve kterém straší nejen perverzní duch, ale i všem jeho obyvatelům v jejich hlavách…



Český název: 30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže
Režie: Craig Moss
Rok výroby: 2013
Délka: 80 min
Země: USA

Hrají:
Kathryn Fiore...(Dana Galen)
Flip Schultz...(Aaron Galen)
Olivia Alexander...(Liz Galen)
Arturo del Puerto...(Felipe)
Ben Morrison...(Abe Lincoln)
...a další


Puštěním tohoto filmu, jsem udělal jednu z největším chyb ve svém dosavadním životě. Už jsem viděl nejrůznější odpadní kousky napříč všemi filmovými žánry a „parodiím“ se povětšinou snažím vyhýbat, ale tohle bylo něco neskutečného. Nestačil jsem zírat nad stupiditou nejen samotného scénáře, ale i výkonům většiny zúčastněných, kteří se za pár šupů upsali tomuto blafu. Myslel jsem si, že jsem už viděl ledasco, ale tenhle paskvil se nedal pomalu ani dodívat do konce. Kupa hnoje a trapného humoru z toho smrděla na sto honů a každá další scéna byla ještě větší přehlídkou nevkusu, než ta předchozí.

Tvůrci uvedli, že se údajně jedná o parodii na filmy Paranormal Activity a  The Devil Inside, ale mě spíš přišlo, že se zde snažili zesměšnit kde co. Bohužel provedení bylo tak chabé, že se divák spíš unudí nudou, než aby se počůral smíchy. Lidé trpící nejrůznějšími úchylkami si však přijdou přece jenom na své, protože scénárista a režisér v jedné osobě, prostě nemůže být normální člověk a tak své tajné tužby a úchylné představy prostě hodil na jednu hromadu a natočil je. Ani se moc nedivím, že tento film svítí napříč celým internetem v černých (odpadních) číslech.

Za celou dobu jsem narazil asi na dvě – tři scény, při kterých mi lehce škubalo koutky a to je na parodii sakra málo. A ani ty dvě nahé kočky ve sprše nezměnily můj názor, že tohle je absolutní katastrofa. Pokud můžete, vyhněte se tomuto filmu, jak jen můžete! Čistý ODPAD nedám jen kvůli skonu těch dvou dementních lovců duchů.


Hodnocení:
10% 

Žádné komentáře:

Okomentovat