0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

6. 9. 2017

Ghost Team One (2013)

Lady Azalea je pěkně nadržený a zlomyslný duch…

Dva kamarádi a spolubydlící Sergio a Brad jsou přesvědčeni, že by v jejich domě mohl přebývat duch. Rozhodnou se vše zdokumentovat a natočit. Samozřejmě že si ze všeho dělají legraci, ale jejich počínání zaujme pohlednou Fernandu, která se přidá k jejich týmu. Oba chlapci by se jí rádi dostali do kalhotek a tak dělají všechno možné i zdánlivě nemožné, aby jí zaujali. Následně se však ukáže, jejich dům má skutečně pochmurnou minulost a opravdu by zde mohl přebývat duch vietnamské prostitutky. Okolo nich se začnou dít podivné věci a chlapci začnou přehodnocovat svůj postoj. Mají však s nimi nadpřirozené síly dobré úmysly, nebo jsou jejich životy v ohrožení?



Český název: Tým jedna
Režie: Ben Peyser, Scott Rutherford
Rok výroby: 2013
Délka: 84 min
Země: USA

Hrají:
Carlos Santos...(Sergio)
J.R. Villarreal...(Brad)
Fernanda Romero...(Fernanda)
Tony Cavalero...(Chuck)
Meghan Falcone...(Becky)
...a další


Found footage s příchutí hororové komedie možná pro někoho nemusí zákonitě znamenat utrpení, ale já měl co dělat, abych se na tento paskvil dodíval až do samotného konce. Američani se rozhodli utratit pár tisíc dolarů a tak si vyhlédli několik mexických zelenáčů, kterým nevadí ze sebe dělat před kamerou blbce. Během sledování jsem měl po celou dobu pocit, že všichni na place museli být snad permanentně zhulení a nejvíce samotní scénáristé. Oba pánové jsou nejspíše fandové teen komedií a laciných hlášek se sexuální tématikou a do svého díla se proto rozhodli přenést co možná nejvíce trapné zábavy, která určitě náctileté náležitě pobaví.

Po dějové stránce je to vyložená katastrofa, hororová atmosféra se tu za celou dobu téměř neobjeví, ale za to nás doslova zasype hromada keců o sexu, masturbaci a úchylných situací. Možná před dvaceti roky bych se tomu z celého srdce zasmál až bych se za břicho popadal, ale než se dívat na tuhle šílenost ještě jednou, tak to si raději pustím známé Prcičky. Sledovat totiž ústřední dvojici tragédů byl téměř nadlidský výkon a jediný důvod proč se tam objevila Fernanda Romero, byl ten, že jde o docela pěknou ženskou. Hrát totiž moc neumí, ale postavičku měla slušnou.  

Čím více se film blížil ke svému konci, tím nám tvůrci servírovali jednu bizarnější scénku za druhou. Já mám sice rád úchylnou podívanou všeho druhu, ale tohle bylo tak špatně zpracované, že jsem si raději nechal zajít chuť. Sledovat pomalovaného transsexuála a jeho vymýtání – tak to bylo doslova utrpení. Ani se moc nedivím tomu duchovi, že tak rychle zdrhl pryč. Jediný kdo předvedl bezchybný výkon, byl ten vystrašený agresivní pes.

Tohle bylo opravdu šlápnutí vedle. Ani se moc nedivím černým číslům, které má tento film na internetu, ale jak vidno, tak někomu se tenhle brak i líbí. Já však od toho dávám ruce pryč a již nikdy více! 10% dám za toho psa a dalších 10% za dva humorné momenty, které mě skutečně dokázali rozesmát.

Hodnocení:
20% 

Žádné komentáře:

Okomentovat