0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 5. 2017

Alley, The (2003)

Ne každá dívka je tak bezbranná, jak na první pohled může vypadat!

Jméno tohoto režiséra vám zřejmě absolutně nic neřekne, ale věřte, že Lincoln Kupchak se pohybuje ve filmové branži již řadu let a je všestranně ‘‘nadaný‘‘. Jeho hlavním koníčkem a obživou jsou speciální vizuální efekty, ale občas se v něm probudí spisovatelské vlohy a napíše nějaký ten scénář. No a ten se někdy pokouší bohužel zrealizovat v podobě natočení několika krátkometrážních snímků. 



Režie: Lincoln Kupchak
Rok výroby: 2003
Délka: 3 min
Země: USA

Hrají:
Crystal Day
Jamisin Matthews
Art Olsen


Proč bohužel? Jeho snímky totiž většinou za moc nestojí, protože mají hodně krátkou stopáž, naprosto prkenné herce, slabou atmosféru i hudební doprovod. Přesto se svého snu nevzdává a jednou hodlá natočit celý celovečerní film. Ve spolupráci se společností Rivers of Blood Productions natočil již něco okolo patnácti snímků, ale žádný z nich se pořádných diváckých ovací nedočkal. Spíše je většina z nich hodnocena jako podprůměrná záležitost.

The Alley pochází až z jeho pozdější éry, ale právě tenhle short je zřejmě zcela nejhorším a především nejslabším snímkem, který Kupchak natočil. A o čem je? Dva mladí násilníci přepadnou v noci dívku, kterou chtějí znásilnit. Jenže netuší, že dívka rozhodně není tak bezbranná, jak na první pohled vypadá…

Zřejmě každý by očekával, že člověk, který je machr přes vizuální efekty dokáže něco ze své práce prodat i ve svých snímcích, ale Lincoln ne. Zřejmě mu to nedovolilo jeho konto, ale podle mě se tenhle chlapík má držet pouze svého řemesla a nestrkat nos tam, kam nemá. Výběr herců se moc nepovedl, protože jejich výkony byli na velice amatérské úrovni, ale naštěstí se s nimi moc nezdržíme. Snad jen pěkná herečka vybočovala lehce z řady podprůměru, ale ani ty její umělé tesáky nezvednou mé hodnocení.


Hodnocení:
30% 

Žádné komentáře:

Okomentovat