0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

11. 4. 2017

Vampire Boys 2: The New Brood (2013)

Rivalita trvající celé století, se přiblížila ke svému konci. Přežít může jen jeden!

Upíři Jasin a Caleb si užívají společné chvíle ve svém věčném životě. Jenomže nyní má tato idylka skončit. Na scéně se totiž objevil Demetrius, Jasinův rival z minulosti, který touží po pomstě. Hodlá stvořit armádu upírů, která by mu dopomohla svého soka porazit jednou provždy. Do svých spárů se mu podaří získat i Taru, která jen trpce nese Jasinovo odmítnutí. Zvítězí láska a přátelství nad nenávistí?



Režie: Steven Vasquez
Rok výroby: 2013
Délka: 75 min
Země: USA

Hrají:
Jon Euler...(Jasin)
Will Branske...(Caleb)
Rob Hoflund...(Demetrius)
Zasu...(Tara)
Ronnie Kerr...(Judah)
... a další


Jak asi tušíte, tento film je určený především pro homosexuální diváky. Já se k němu dostal jako slepý k houslím a popravdě musím říci, že vzhledem k mé heterosexuální orientaci to na mě působilo dost negativně. V osobním životě nemám proti gayům větší výhrady, když mě tedy nechají na pokoji, ale filmy s touto tématikou vyhledávat určitě nebudu. A to i přesto, že jde „údajně“ o hororový počin. Na rozdíl od prvního dílu se tu trochu přitvrdilo a to na všech frontách. Atmosféra byla ponuřejší (místy), umíralo tu více lidí / upírů a chlapci se k sobě měli mnohem více, než tomu bylo u jedničky. To však neznamená, že by šlo o dobrý film!

Pominuli polonahé hošany, kteří si to viditelně užívali, já se věnoval pouze hororové podstatě děje a dost často jsem musel používat tlačítko rychlého přetáčení. V žádném případě však nejde o porno, to upozorňuji předem! Kromě „herečky“ Zasu, prošly hlavní postavy hereckou obměnou. No a obdobně to dopadlo i co se režisérského postu týče. Problémem však zůstává, že pokud točíte hororový film, musí jít přemíra romantiky stranou a více se soustředit na budování napětí, akce a krev nesmí vypadat na první pohled uměle. Jenže tohle hold nebylo určené pro klasické konzumenty upíří tématiky.

Vampire Boys tak rozhodně nikdy nebudou patřit mezi moje oblíbené „série“. Oba díly můžete s klidným srdcem minout bez povšimnutí. Možná se však mezi vámi najdou tací, jenž rádi experimentují a mrknou na to jen ze zvědavosti.

Hodnocení:
0% 

Žádné komentáře:

Okomentovat