0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

28. 12. 2016

Dark Confessions (2000)

Cesta po Evropě se pro dvě americké turistky stane nejhorší noční můrou v jejich životě...

Dvě kamarádky Jennifer a Angeline si vyrazí z Ameriky na výlet po Evropě. Brzy po přejetí hranic jedné ze zemí jsou obě zadrženy policistkou Ericou, údajně kvůli neplatným dokladům a skončí za mřížemi. Ve vězení jsou však nemravně vydírány místním policistou, kterého se jim podaří v potyčce postřelit a uprchnout. Jenže se moc daleko nedostanou a obě dívky jsou opět zadrženy. Tentokrát je Erica doveze do podivného kláštera, který vede bratr Benedict. Ani zde však rozhodně nenaleznou potřebnou záchranu, protože toto místo ve skutečnosti slouží, jako sídlo obchodu s bílím masem. Ve sklepeních zde jsou drženy dívky různých národností, které jsou prodávány bohatým klientům k uspokojení svých sexuálních choutek. Obě dívky jsou velmi cenným zbožím a jejich šance na útěk je velice mizivá.



Český název: Temné zpovědi
Režie: Lloyd A. Simandl
Rok výroby: 1998
Délka: 92.min
Země: Česká republika / Kanada
Alternativní název: Chained Heat III: No Holds Barter

Hrají:
Kate Rodger .…………..( Angeline)
Rena Riffel .……………( Erica)
Lisha Snelgrove .………( Jennifer)
Kateřina Kornová .……...( Baronka)
Andrew McIlroy .……….( bratr Benedict)
Eva Aichmajerová .………( Lili)
a další………


Tak a máme zde k vidění další typický film Lloyda A. Simandla. Tento Čechoameričan narozený v Polsku strašně rád natáčí céčkové erotické filmy, které navíc obohacuje známými tvářemi. Nejraději jezdí své filmy točit sem k nám do České republiky, kde je zaprvé levněji a za druhé zde nabídne práci mladým, krásným Češkám, které ho tolik nestojí. Tenhle chlapík se snaží prosadit i v hororovém žánru, ale jak je vidno ze všech jeho filmů, tak docela marně. V jeho dílech totiž kromě erotických scén, aby člověk tu hororovou opravdu pohledal. A myslím, že ani lupa by nám divákům nepomohla. Ne jinak je tomu i u tohoto filmu, který si zařazení do hororového žánru zasloužil omylem.

Zřejmě největších úspěchů se jeho filmy mohou těšit u nadržených teenagerů, kteří se určitě rádi podívají na nahé ženské těla. Kdo by taky ne, že? Na výběr hereček má Simandl opravdu čuch, protože většina dívek, které v jeho filmech hrají jsou opravdu docela pěkné a tak se brzy většina scén promění v přehlídku nahých zadků, ňader a upravených klínů. Na tyhle scény se určitě dívá pěkně, ale ti kdo si tenhle film pustí i z jiného důvodu, než je čumění na nahé holky, budou velice zklamání. Především pak příznivci hororového žánru.

Samotný děj staví na velice chabém scénáři, který je navíc docela dost nudný a hlavně laciný. Atmosféra filmu je naprosto totožná s většinou Simandlových filmů, tudíž uspávající bez špetky napětí, ale za to nabitá jistou dávkou erotického jiskření. Především pak díky práci kameramana, jenž si svou práci musí opravdu užívat. Nejde tak ani o kvalitu obrazu, jako spíše o důmyslné projíždění všech krás ženského těla. Tenhle chlapík musí svou práci dozajista milovat. Na své si přijdou i milovníci či hlavně milovnice spodního prádla, které je zde k vidění.

České diváky nejspíš potěší účast několika českých hereček, které se odhalí před kamerou. Především pak dvojice Eva Aichmajerová a Petra Špindlerová. Obě tyto dámy se před kamerou rozhodně nestyděli a ukázaly toho mnohem více, než další jejich kolegyně Kateřina Kornová. Ano od jedné z dam však nečekejte žádné hektické výkony, protože kromě svých těl toho moc nenabídly.

Hodnocení:
30% 

Žádné komentáře:

Okomentovat