0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

20. 10. 2016

Krampus: The Devil Returns (2016)

 Vánoční hrůza je zpátky! To ovšem neznamená, že by šlo o dobrý film, u kterého by jste se snad měli bát.  

Uběhlo dlouhých pět let, co Jeremy Duffin ztratil svou manželku a dceru. Doteď se z toho nevzpamatoval a stáhl se do ústraní. Jenže jeho bývalí kolegové jej nyní žádají o pomoc, protože Krampus se vrátil a ve městě začali opět mizet zlobivé děti. Jeremy se rozhodne definitivně skončit se svou vánoční noční můrou a zjistit, co se skutečně stalo s jeho nezvěstnou dcerou.


Režie: Jason Hull
Rok výroby: 2016
Délka: 83 min
Země: USA

Hrají:
A.J. Leslie...(Jeremy Duffin)
Shawn C. Phillips...(Rob Sanderson)
R.A. Mihailoff...(Stuart)
Melantha Blackthorne...(Natasha)
Tiffani Fest...(Lori Taylor)
Darren Barcomb...(Paul)
Richard Goteri...(Gil Farabee)
...a další


Tak a je to tady zase! Vánoční hrůza v podání Jasona Hulla se po třech letech vrací zpátky a s ním i další céčková podívaná. Opět se mu podařilo dát dohromady dost peněz (rozpočet byl údajně 1 200 000 dolarů), ovšem nechápu, co na tomto filmu tolik stálo. Zřejmě pozval většinu ochotníků, kteří se zde objevili na luxusní dovolenou. Jinak si nedovedu představit, za co to mohl utratit. Efekty nulové, atmosféra žádná a (ne)herecké výkony naprosto katastrofální. Již předchozí díl Krampus: The Christmas Devil (2013) byl na hranici odpadu, ale tentokrát to bylo ještě horší.

To máte tak, když se v hospodě u piva a kořalky domluví několik dobrých kamarádů, že si jen tak pro radost natočí nějaký ten rádoby krvák, pro své nezbedné děti. Pozvou několik druhořadých herců a hereček, kteří jsou rádi, že dostanou na nájem a zbytek obsadí místní obyvatelé. Potom už jen stačí po opici narychlo sepsat nějaký ten scénář, vzít domácí kameru a hurá jde se natáčet. Všichni se samozřejmě musí tvářit drsně, aby to mělo grády a není od věci, když se najde nějaká holka, která se nestydí odhodit svršky. No a nakonec si vypůjčíme hudbu z internetu, aby nebylo moc slyšet ty stupidní dialogy.

Přimícháme k tomu trošku umělé krve – musíme přeci splnit alespoň nějaká ty kritéria hororu a máme skoro hotovo. Teď jen čekat, jestli se někdo chytne a podívá se na tuhle sračku. Jen s vypětím všech sil jsem se na to dodíval až do konce a ještě teď lituji promarněného času, který jsem u toho strávil. Tvůrci ovšem ani tentokrát nezklamali alespoň v tom, že nám tu opět nabídli humornou bitku v podání dvou slečen. To bylo snad tak jediné, čemu jsem se tady zasmál. Samotný Krampus byl totiž tentokrát odsunut na druhou kolej. No a víc k tomu není potřeba ani nic dodávat. Krampus: The Devil Returns je hodně špatným filmem a pevně věřím, že další pokračování již nikdy nebude. Pokud se ovšem i přesto všechno na něj podíváte, tak potom neříkejte, že jsem vás nevaroval! 

Hodnocení:
10%

Žádné komentáře:

Okomentovat