0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 5. 2015

Welp (2014)


Začínající režisér Jonas Govaerts si pro nás na uvítanou připravil belgický lesní masakr nebohých skautů a jejich vedoucích ve Valonských lesích.

Dvanáctiletý Sam odjíždí s několika dalšími dětmi a trojicí skautských vedoucích tábořit do Valonských lesů. Kromě šikany ze strany svých vrstevníků i hlavního vedoucího Petera se musí chlapec vypořádat i s děsivou legendou, která o tomto místě koluje. Příběh o vlkodlačím chlapci jménem Kai slouží vedoucím k vystrašení mladých táborníků, jenže Sam brzy pochopí, že nejde jen o hloupou pověru. Okolní lesy totiž považuje za své teritorium šílený pytlák, který zde společně se svým synem nastražil řadu smrtících pastí. Sam na chlapce náhodou narazí a snaží se varovat ostatní před nebezpečím, jenže mu nikdo nevěří a snadno se tak stává terčem ještě většího posměchu a opovržení. Nepotrvá to však dlouho a všichni na vlastní kůži pocítí svůj omyl. 

23. 5. 2015

Human Centipede III (Final Sequence), The (2015)


Tom Six, Dieter Laser a Laurence R. Harvey se vrací a s nimi i největší lidská stonožka všech dob. Bohužel sebou přinesli i hodně pokleslou formu bizarní podívané a filmového nevkusu.

Bill Boss vládne „své“ věznici přísnou a hlavně krutou rukou. Společně se svým účetním Dwightem a tuctem dozorců mají na starosti několik stovek neukázněných vězňů. Po krku jim však šlape guvernér Hughes, kterému se nelíbí porušování lidských práv a způsob jakým Bill vede vězení. Dwight je velkým obdivovatelem režiséra Toma Sixe a jeho dvou zfilmovaných Human Centipede. Navrhne svému šéfovi, že by mohli vyřešit problémy s vězni jednou pro vždy. Navíc by se z toho dali vytřískat i nějaké ty peníze. Boss není zprvu tomuto šílenému nápadu nakloněný, ale poté co obdrží zásilku speciálních afrických „clitorises“ odbourá veškeré své zábrany a jeho kruté zacházení s vězni nabere obrátek. Je potřeba s touto chátrou přestat jednat v rukavičkách a připravit je na největší „lidskou stonožku“ v dějinách! 

It Follows (2014)


Při sexu můžete kromě pohlavních chorob „chytit“ i děsivé prokletí!

Mladá dívka Jay se těší na rande s pohledným Hughem. Její nový objev jí pozval do kina, ale pochvíli se začne chovat divně a následně na ní doléhá, aby oba odešli. Romantický večer se tak nakonec odehraje na zadním sedadle jeho auta. Po sexu je však Jay omámena a když se probudí, je připoutána k invalidnímu vozíku. Hugh se jí omlouvá a snaží se jí vysvětlit, že díky tomu se mu podařilo ze sebe sejmout hrůzné prokletí. Tím však vystavil v nebezpečí její život, protože přízraky nyní budou usilovat právě o něj. Jediná šance jak se kletby zbavit, je se vyspat s někým jiným dřív, než vás přízrak dostihne a dotkne se vás. 

19. 5. 2015

Maggie (2015)


Arnold Schwarzenegger se vrací k hororovému žánru coby milující otec, který chce dopřát své nakažené dceři důstojný odchod ze světa zamořeného zombie nákazou.

Většina lidské populace se nakazí zákeřným virem Necroambulist, který je postupně přemění na zombie. Města vyhlásila přísné karantény, zemědělci musí pálit plodiny a pole, ozbrojené státní složky policie a armády shromažďují nakažené v karanténních zónách a nemocnicích, kde tito nešťastníci následně umírají. Zoufalý Wade se vydává i přes zákaz, hledat svou nezletilou dceru Maggie, která je jednou z nakažených. Díky známostem se mu podaří získat povolení, aby si jí mohl na několik dní odvést do jejich rodného domu. Jakmile však propukne proměna naplno, musí jí osobně přivést zpět do karantény. Wade je však od počátku rozhodnutý se tomuto nařízení vzepřít a udělat všechno proto, aby jeho holčička byla šťastná až do svého úplného konce. Rozhodně však nehodlá nic podcenit, protože nebezpečí číhá na každém kroku.

18. 5. 2015

Rohtenburg (2006)


Můžu tě sníst?

Americká studentka kriminální psychologie Katie si pro svou závěrečnou disertační práci v Německu vybere opravdu ožehavé téma. Zaujal jí příběh kanibala Olivera Hartwina, který se přes internet seznámil se svou dobrovolnou obětí jistým Simonem. Katie začne pátrat v minulosti tohoto pro většinu „ohavného“ činu, aby lépe pochopila osudové rozhodnutí obou mužů. 

15. 5. 2015

Clown (2014)


Chcete-li udělat radost svému dítěti, tak si hlavně neoblékejte klaunský kostým, o jehož původu vůbec nic nevíte!!!

Realitní makléř Kent v den synových narozenin najde v jednom ze „svých“ domů truhlu se starým klaunským kostýmem. Obleče si jej, ale po náročných oslavách usne a když se na druhý den vzbudí, zjistí že jej nemůže sundat. Po několika marných pokusech začíná pociťovat změny ve svém chování a rozhodne se pátrat po původu kostýmu. Díky tomu se seznámí s podivínským panem Karlssonem, jehož zesnulý bratr měl schovaný klaunský oblek ve svém domě. Ten mu poví děsivý příběh o dávném prokletí a jediném způsobu, jak se ho zbavit. Kent musí co nejdříve zabít pět dětí, s tím však nešťastný muž nesouhlasí. Jenomže stále více podléhá démonickým silám, které se jej snaží zbavit i zbytku jeho lidskosti…

14. 5. 2015

Initiation, The (1984)


Kelly brzy zjistí, že rituál zasvěcení do dívčího sesterstva může být mnohem nebezpečnější, než její noční můry.

Kelly a její tři kamarádky se pomalu připravují na rituál zasvěcení do dívčího sesterstva. Dostanou za úkol nenápadně ukradnout uniformu strážného v obchodním domě jejího otce. Zprvu to vypadá na banální úkol, ale ani jedna z dívek netuší, že se dostali do hledáčku psychopatického zabijáka, který nedávno utekl z psychiatrické léčebny. V zamčeném obchodě tak brzy vypukne zoufalý boj o holý život. Minulost totiž dostihne každého a děsivé noční můry většinou bývají jen počátkem opravdového teroru!

4. 5. 2015

Chain Letter (2010)


Pošli tuto zprávu pěti přátelům, nebo zemřeš!

Snad každý se už setkal s nějakou tou „řetězovou zprávou“, ve které stojí, že jí máte přeposlat svým přátelům. Většina z nás jí však automaticky smaže, což se může stát osudným rozhodnutím. O tom se přesvědčí i skupina teenagerů v tomto filmu. Ty si vzal na mušku brutální vrah, který je napojený na společenství "anti-technologie" a každého kdo nesplní jeho požadavek, nelítostně zabije.