0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

6. 9. 2014

Dolly Dearest (1991)


Nenoste si domů staré panenky! Nikdy nevíte, zda jí neposedl nějaký démon či snad samotný ďábel…

Elliot Wade se společně se svou rodinou přestěhuje do Mexika. Koupil zde starou továrnu na ručně dělané panenky. Netuší však, že se při nedávném otevření hrobky kmene Sanzia stala tragická nehoda, díky které se dostal na svobodu duch ďáblova dítěte, který se usadil ve čtyřech panenkách. Jedna z nich se zalíbí malé Jessice, která si jí odnese do nového domu. Brzy se však začne podivně zhoršovat její chování a stále více tíhne ke své panence. Zatím si toho nikdo nevšímá, kromě hospodyně. Ta však brzy umírá za podivných okolností a posedlá panenka začne dívku zcela ovládat. Oživlé panenky jsou navíc připravené odstranit z cesty každého, kdo se jim postaví do cesty. Zoufalá Marilyn si konečně začíná uvědomovat vážnost situace, ale není už příliš pozdě na záchranu rodiny?  

5. 9. 2014

Woods, The (2006)


Posílat svou dceru do dívčí školy hluboko v lesích není zrovna nejlepší nápad. Zvláště když toto místo nemá zrovna dobrou minulost a sem tam se tu záhadně ztrácí děvčata.

Příběh se odehrává roku 1965 V Nové Anglii. Heather je mladá problémová dívka, která našla zalíbení v pyromanii. Rodiče jí odvezou na „převýchovu“ do dívčí školy Falburn, která stojí uprostřed lesů. Zde se jí ujme ředitelka a podivný učitelský sbor. Již od první chvíle je jasné, že to tu nebude mít vůbec lehké. Ostatní děvčata si z ní utahují a spíše nežli o její zájmy a jí samotnou se zajímají, zda má také „zrzavého bobra“. Jediná kdo je ochotná si s ní povídat je ustrašená Marcy. Heather si velmi brzy uvědomuje, že s tímto místem není všechno v pořádku. Zdají se jí strašidelné sny, slyší podivné hlasy a některé dívky začnou mizet. Pomalu začne poodkrývat děsivé tajemství zdejších lesů a stále více si uvědomuje, že z tohoto místa není úniku.

Tripper, The (2006)


Psychopat v masce Reagana začne postupně vraždit zfetované návštěvníky lesního Festivalu Lásky.

Samantha společně s přáteli vyráží na lesní „Festival lásky“. Pod záštitou novodobých hippies se zde má konat rock´n´rollový koncert plný kytiček a drog. Ona se však hlavně potřebuje vzpamatovat s nedávného rozchodu. Její bývalý ji neustále otravuje a tak kývnula na nabídku užít si trochu „legrace“. Ještě před příjezdem na místo konání akce začnou první problémy. Dostanou se do křížku s místními mladíky poté, co je jeden z chlapců zasažen flaškou do hlavy. To je však teprve začátek. Festival lásky se stane terčem šíleného psychopata v masce Ronalda Reagana, který rozpoutá krvavý masakr.

2. 9. 2014

Vampire in Brooklyn (1995)


Eddie Murphy coby poslední upír si začne hledat v Brooklynu nevěstu…

Do brooklynského přístavu vpluje prázdná loď, kterou zastaví až náraz do jedné z budov. Z podpalubí se vynoří obrovský černý vlk, který zmizí v ulicích rušného města. Na místo je povolána policie a dvojice detektivů Justice a Rita. Ti naleznou na palubě hromadu rozsápaných a krve zbavených mrtvol. Když jsou v jedné z uliček následně objeveni dva mrtví mafiáni je jasné, že oba případy musí mít na svědomí nějaký šílenec. Není to tak doslova pravda, protože do Brooklynu zavítal poslední „žijící“ upír Maximillian, který zde potřebuje nalézt ženu, jenž by mu pomohla obnovit rod a stanula po jeho boku. K tomu však potřebuje pomocníka, kterým se stane Julius. Oba se společně pouštějí do pátrání a velmi brzy najdou jedinou vhodnou adeptku. Tou není nikdo jiný nežli Rita, která brzy začne podléhat upířímu vábení, s čímž se však nehodlá smířit její kolega…

Devil Inside, The (2012)


Když se vymýtání ujmou amatéři, lehce se něco zvrtne…

Když byla Isabella ještě malou holkou, zabila její matka během vymítání tři duchovní. Přestože nikdy nebyla oficiálně uznána církví za posedlou, byla v tichosti převezena do psychiatrické léčebny v Římě. Isabellu i v dospělosti stále sužuje trauma z dětství a tak se rozhodne společně se svým kamarádem kameramanem vydat ze Spojených států do Itálie, kde se chce s matkou setkat a zjistit, co se oné noci skutečně stalo. V Římě navštíví vatikánskou školu, na které se pořádají přednášky o exorcismu. Zde se dívka seznámí s dvěma knězi, kteří tajně vykonávají vymýtání lidí, od kterých se církev odvrátila, protože údajně nejsou posedlí démony. Isabelle se je podaří přemluvit, aby jí pomohli, jenže během vymýtání se něco zvrtne.