0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

27. 6. 2014

Perfect Getaway, A (2009)


Trávit líbánky na Havaji může být pěkně o hubu. Zvlášť když se v okolí potuluje páreček zabijáků…

Novomanželé Cliff a Cydney se vydávají na Havajské ostrovy, aby zde v prostředí nádherných pláží, vodopádů a stezek strávili líbánky. Brzy po svém příjezdu se dozvídají, že zde řádí dvojice zabijáků, kteří si vyhlížejí osamělé páry. Nechtějí si kazit dovolenou a tak se vydávají na dobrodružný výlet. Na něm se seznamují s dalšími dvěma páry, které se k nim přidávají. Bylo však jen otázkou času, kdy mezi nimi vzplane stín pochybností a obav. Vzájemná nedůvěra se brzy promění v boj o holý život. 

You're Next (2011)


Oslava výročí se změní v krvavá jatka.

Manželé Davisonovi slaví kulaté výročí svatby a tak se rozhodnou pozvat své čtyři děti a jejich partnery, aby tuto významnou událost oslavili společně v jejich novém domě a utužili špatné rodinné vztahy. Jenže již při večeři započnou hádky, které přeruší smrt jednoho z hostů. Neznámí útočníci v maskách začnou dům ostřelovat kuší, nastává panika, křik a pláč. Nikdo nechápe, proč si vybrali právě je, ale všem je jasné že s tím cizinci nepřestanou, dokud nebudou všichni mrtví. Teror může začít, z domu se stává past a mrtvých začne přibývat…

Slither (2006)


Pěkně slizká úchylárna plná černého humoru a všelijakých nechutností…

Blízko malého městečka spadne malý vesmírný objekt, z jehož útrob vyleze podivný slizký zárodek. Ten zaútočí na Granta, jenž brzy začne pozorovat ve svém těle první změny a navíc má stále větší chuť na maso. Vše se zprvu snaží ututlat před svou ženou Starlou, ale jeho metamorfóza má rychlý spád. Místní šerif Bill musí mezitím začít řešit narůstající počet „mizících“ zvířat z okolních farem. Grant se přestává ovládat a zvířecí maso mu už nestačí. Jednoho večera napadne svou ženu, ale díky policii se jí podaří přežít. Společně s šerifem a jeho týmem se vydává po manželových stopách, který se stále více proměňuje ve slizkou zrůdu. Nikdo z nich však netuší, že po celém městečku mezitím propukla „epidemie“ a většina obyvatel se proměnila díky stovkám malých „slimáků“ v chodící mrtvoly lačných po krvi a čerstvém mase. 

26. 6. 2014

Jurassic Shark (2012)


Obrovský Megalodon bude tentokrát řádit v jednom malém jezeře, aneb co ti blázni ještě nevymyslí.

Ropná společnost potají rozjíždí nový vrt na opuštěném ostrově. Musejí však vrtat hlouběji než kdokoliv před nimi a nevědomky uvolní z ledové „pasti“ obrovského Megalodona, který začne brázdit vody jezera zrovna ve chvíli, kdy se k ostrovu blíží skupina gangsterů s ukradeným obrazem a čtveřice teenagerů, kteří se zde chtěli pobavit. Všichni zůstanou uvězněni na ostrově a jejich řady se začnou tenčit každým dalším krvavým útokem prehistorického tvora. 

Super Shark (2011)


Dokáže vůbec něco zastavit nezničitelného žraloka?

Bioložka Kat přijíždí na pobřeží LA, aby zde coby agentka OIB prozkoumala místo havárie ropné plošiny, která za podivných okolností zmizela v hlubinách oceánu. Najme si loď kapitána Chucka a pustí se do práce. Zjistí, že vlastník plošiny a generální ředitel Traymore Industries Wade používal toxickou látku na rozmělnění tvrdého povrchu a to zřejmě zapříčinilo zničení plošiny a zamoření zdejší vody. Nikdo z nich však dosud netuší, že se díky tomu dostalo z hlubin něco děsivého. Poté co zmizí několik lidí a ponorka, začnou kolovat zvěsti o gigantickém žralokovi. Do celé věci se musí vložit i samotná armáda, protože jak se zdá, žralok je „obdařen“ řadou těžko uvěřitelných schopností.

22. 6. 2014

Eight Legged Freaks (2002)


Nekrmte pavouky toxickými cvrčky!!!

Chris se po letech vrací do malého městečka, aby se zde ujal dolu, který zdědil po otci. Setkává se zde se svou dávnou tajnou láskou Samanthou, která tu zastává funkci šerifa. Rád by získal její srdce, ale ještě než se k něčemu odhodlá, musí městečko čelit invazi obřích pavouků. Ti pocházejí z nedaleké pavoučí farmy, kde je jejich majitel nevědomky krmil kontaminovanými cvrčky (do řeky spadl barel s toxickým odpadem). Nejprve se začnou ztrácet zvířata, ale brzy se pohřešuje i několik lidí. Zprvu nikdo nevěří malému synovi šerifky, že za vším jsou právě pavouci, ale brzy musí začít všichni obyvatelé spolupracovat, pokud chtějí přežít útoky agresivních pavouků…

16. 6. 2014

My Bloody Valentine (2009)


Šílený horník je zpět a rozpoutá další krvavý Valentýn…

Mladý Tom Hanniger zaviní zavalení důlní šachty, při které zemře několik horníků a jeden skončí v kómatu v nemocnici. Přesně po roce na den svatého Valentýna se Harry Warden na nemocničním lůžku probudí a rozpoutá krvavou lázeň. Vyvraždí většinu lidí na klinice a následně i skupinu teenagerů, kteří si v dole chtěli udělat párty. Té se zúčastnil i Tom se svou přítelkyní Sarah a Axel. Sice se jim podařilo přežít, ale odnesli si z oné noci trauma po zbytek života. Nejhůře dopadl Tom, který následně na několik let zmizel z města. Nyní po deseti letech se Tom do  Harmony vrací, aby prodal důl. Jeho otec zemřel, Sarah se provdala za Axela a obyvatelé jej nesnáší. Takže se snaží vše rychle vyřešit a zase zmizet. Jenomže společně s ním se probouzí k životu i hrůza z minulosti. Opět začnou brutálně umírat lidé a za všechno prý může postava v hornickém oblečení a s krumpáčem v ruce. Zemřel skutečně Harry Warden té noci, nebo se znovu vynořil z hlubin, aby dokonal svou pomstu? Nebo za vším stojí někdo jiný…?

My Bloody Valentine (1981)


Já věděl, proč Valentýna neslavím…

T.J. se po dlouhé době vrací zpět do malého hornického městečka Valentine Bluffs. Z jeho návratu však nejsou všichni nadšeni tak, jak by si představoval. Kromě svého otce a několika přátel opustil i svou dívku Sarah, která mezitím začala chodit s jeho nejlepším kamarádem Axelem. Což nemůže T.J. rozdýchat asi nejvíc. Právě se blíží svatý Valentýn a místní omladina hodlá uspořádat pořádnou párty. Hospodský však všechny varuje, aby to nedělali a vzpomíná starou příhodu: (před jednadvaceti lety totiž došlo v dole k tragédii, při které zůstalo zavaleno pět horníků – jen jeden z nich to přežil, ovšem zbláznil se, zabil dva dozorčí kteří na ně měli dávat pozor a přísahal pomstu každému, kdo se někdy pokusí uspořádat Valentýnskou oslavu…). Den D se blíží a začnou se objevovat děsivá krvavá přáníčka a přibývat mrtví. Vypadá to, že se do městečka vrátil Harry Warden, který chce mladým horníkům dokázat, že svou hrozbu myslí smrtelně vážně…

10. 6. 2014

Alerte a Paris! (2006)


Agresivní potkani zamoří celou Paříž.

Alex se po delší době vrací ze zahraničí, aby v Paříži navštívil svého otce, který vede deratizační firmu a nestačí se divit. V hlavním městě totiž již deset dní trvá stávka popelářů, ulice jsou zahlceny hromadou odpadků a zvýšil se výskyt agresivních potkanů. Rozhodne se otci pomoci a při jednom výjezdu se seznámí s pohlednou doktorkou Laurence. Přeskočí mezi nimi jiskra, ale není čas na nějakou romantiku. Jeho otec je totiž pokousán a brzy se u něj objeví příznaky infekce. V nemocnici se dozví od Laurence, že nakažených přibývá a za všechno může neznámý virus, který potkani přenášejí. Jelikož neexistuje protilátka, nakažený člověk zanedlouho umírá. Proto je potřeba rychle nějakou nalézt, jinak epidemii již nic nezastaví. 

1. 6. 2014

Earth vs. the Spider (2001)


Chtěl se stát pavoučím superhrdinou, nepočítal však s vedlejšími účinky.

Quentin Kemmer je obyčejný plachý mladík, který tajně miluje svou sousedku Stephanii, komiksy a hlavně svého nejoblíbenějšího hrdinu "Arachnid Avengera". On je však jeho pravým opak a to ho tíží nejvíce, vždyť se nedokáže ani bránit pouličním výtržníkům, kteří si z něj každý den utahují. Pracuje v biochemických laboratořích, které provádějí testy na pavoucích jako hlídač a jednoho dne se mu naskytne příležitost změnit celý svůj život. Laboratoř je přepadena, jeho parťák umírá a zdrcený Quentin si vpíchne podivný neotestovaný pavoučí extrakt doufajíc, že se promění ve svého oblíbeného hrdinu. Skutečně získá velkou sílu i rychlost, jenomže zároveň s nimi se začne projevovat i hromada vedlejších účinků. Mladík nad svými novými schopnostmi brzy začíná ztrácet kontrolu a jeho tělo začne procházet děsivou metamorfózou. Navíc má stále větší hlad…