0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

2. 1. 2014

Contracted (2013)


Je jedno zda jste lesbička, gay či heterák, pokud jde o „rychlovku“ s někým koho neznáte, používejte ochranu!!!

Samantha přijme pozvání na párty své kamarádky Alice, ale akci si zatím moc neužívá. Nedorazila totiž její přítelkyně Nikki a tak se nechá přemluvit k pár drinkům na zlepšení nálady. Mladá lesbička nejprve odolává nadrženým chlapcům, ale v opojení se přece jenom podaří jednomu z nich jí sbalit. Tajemný BJ si posléze užije nechráněný sexík v autě a zmizí z jejího života. Jenže jak Samatha na druhý den zjistí, něco jí po sobě přece jenom zanechal. Její duševní i tělesná schránka se během následujících tří dní změní k nepoznání – to co vypadalo na pohlavní chorobu, se brzy změní v děsivou „metamorfózu“ …



Režie: Eric England
Rok výroby: 2013
Délka: 84. min
Země: USA

Hrají:
Najarra Townsend …………………(Samantha)
Caroline Williams ………………….(matka)
Alice Macdonald ……………………(Alice)
Katie Stegeman ……………………...(Nikki)
Matt Mercer ………………………….(Riley)
…a další



Tak nečekal jsem nic závratného, ale film nakonec i přes svůj amatérský vzhled nedopadl tak špatně. Docela jsem v něm našel zalíbení, přestože v něm jde, o jak se později ukáže „zombie“ zápletku. Tentokrát se nákaza přenese opravdu netradičním způsobem (a já tak toužil po dvou lesbičkách), že dám od nich už ruce pryč a začnu všude chodit se „šprckou“. Přestože tempo je místy přímo uspávající, byl jsem zvědavý, jak to s naší hrdinkou dopadne a vydržel až do samotného konce. Ve finále jsem se tak dočkal celkem zajímavého vyvrcholení a to nejen již značně pozměněné Samanthy…Najarra Townsend si vedla dobře, na rozdíl od svých kolegů a kolegyň…
Jak jsem právě zjistil, i Američané mě dokáží občas překvapit neotřelou (neříkám originální) zápletkou, která dokáže zaujmout. Během celého příběhu jsem očekával, co se z toho všechno vyvrbí (nic moc extra jsem si o filmu předem nečetl). Od chvíle kdy se začala „Sam“ měnit, jsem tomu začal propadat, líbil se mi přístup tvůrců. Zřejmě i z nedostatku financí se nezmohli na přehnanou show „v podobě nechutné proměny“, což mě osobně vůbec nevadilo a trvalo pěkně dlouho, než se konečně přitvrdilo. Nějaká ta krev či zvracení sice nejsou velké terno, ale furt lepší jak kdyby se nedělo vůbec nic. Komorní proměna pak graduje a konečně přijdou na řadu i mordy. 
O dost horší už to bylo s výkony ostatních herců. Je asi zbytečné mluvit o přehrávání, o tom si udělá obrázek každý sám, až se na to podívá. Spíš mne mrzely některé hluché místa, které mohli vyplnit alespoň trochou erotiky, vždyť nažhavených „lesbiček“ tam bylo dost, ale kromě finálního šťouchu s červíky, jsme o tohle byli ochuzeni. No a škoda useknutého finále, ale ta nějakou pořádnou zombie akci už asi nezbylo „love“. Tak si to musíme domyslet sami a možná se dočkáme i pokračování. Jen doufám, že to tentokrát nebude o druhé homosexuální skupině. „Takže mír a lásku, ale s kondomem!!!“.

Hodnocení:

50%

Žádné komentáře:

Okomentovat