0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

31. 5. 2012

Lake Placid 3 (2010)

Větší monstra, více erotiky, ale pořád to není nic světoborného!

Nathan se po několika letech vrací zpět k jezeru Black Lake i se svou rodinou, protože po smrti své tety zdědil její dům (chatu). Pořád má ještě v živé paměti jak zde řádil obrovský krokodýl, který měl na svědomí několik lidských životů. Místní šerif Willinger ho však uklidňuje, že ve vodě žijí už jen pstruzi. Kdyby však v tu chvíli věděl, jak se šeredně plete. Nathanův syn Connor totiž nedaleko objeví čtyři malé krokodýlí mláďata, které začne den co den krmit. Po dvou letech však jeho mazlíčci dorostou do obrovských rozměrů a zatouží po změně jídelníčku. V tu chvíli se každodenní život všech místních obyvatel změní v noční můru a každý kdo se jen přiblíží k vodě je v ohrožení života. Rozpoutá se krvavý masakr, na který nikdo nezapomene dokonce svého života.


Lake Placid (1999)

Toto jezero obývá obrovský krokodýl, který má pořád hlad. Právě nadešel čas krmení....

Na jezeře Black Lake (Lake Placid) umírá v náručí místního šerifa mladý potápěč, kterému něco ve vodě ukouslo spodní část těla. V jeho těle je nalezen kousek zvířecího zubu, kvůli kterému sem přijíždí až z New Yorku paleontoložka Kelly. Společně s šerifem Hankem a ochráncem přírody Jackem Wellsem vyráží na člunu prozkoumat vodní plochu jezera. V provizorním táboře se k nim připojí ještě několik místních policistů a bohatý profesor mytologie Hector, který je milovníkem krokodýlů a je přesvědčený, že v místním jezeru je jeden větší exemplář. Nikdo z nich však netuší, jaká hrůza je opravdu skrytá pod vodní hladinou.


Lager SSadis Kastrat Kommandantur (1976)

Zvítězí láska nad nacistickou krutostí?

Velitel von Kleiben vede nacistický koncentrační tábor, kde jeho vědci provádí s oblibou své zrůdné experimenty na židovských dívkách. Podrobují je bolestivým pokusům, ponižují je, používají jako lehké dívky a především se snaží splnit osobní zájmy svého velitele. V táboře rovněž žije skupina vybraných německých vojáků, kteří mají rovněž dopomoci svou sexuální aktivitou k lepším výsledkům. Helmut je jedním z nich, ale na rozdíl od svých kolegů v bezbranných dívkách nevidí jen kus laciného masa a do jedné z nich se bezhlavě zamiluje. Dokáže však jejich vzájemná láska překonat všechny nástrahy, které na ně za zdmi tábora čekají?


La Monja (2005)

Jejich noční můra z minulosti se vrací. Jeptiška je zpět a přišla se pomstít!!!


Minulost:
Náš příběh začíná na dívčí internátní církevní škole ve Španělsku, kde studuje šest dívek z různých koutů světa. Mary, Zoe, Susan, Eulalia, Cristy a Joana jsou dívky v rozpuku a do školy byly donuceny chodit svými rodiči. Spojuje nejen přátelství, ale i společná nevraživost k jeptišce sestře Urshulle. Ta vládne nad nimi tvrdou rukou a její výchovné praktiky neznají mezí. Když zjistí, že Mary je těhotná, chce jí očistit od hříchu. Té osudné noci se stane něco co změní životy jak samotných dívek tak i jeptišky.


Xtro II: The Second Encounter (1990)


Skupina vědců brzy pozná, jak nebezpečný může být zárodek mimozemského tvora, který se dostal na jejich základnu díky poslední neúspěšné misi z cestování po paralelních světech.

V tajné vládní laboratoři skupina vědců pracuje na programu NEXUS, ve kterém jde o cestování do paralelních světů. Právě ve chvíli kdy k nim zavítá na inspekci vládní úředník, se chystá trojčlenná skupina uskutečnit výzkumnou misi. Na vzdálené planetě však dojde k nečekaným komplikacím a zpět se vrátí pouze jeden přeživší (žena). Vyděšený personál žádá doktora Summerfielda, aby na pomoc přizval bývalého ředitele NEXUSU Shepherda, který planetu již kdysi navštívil. Má to však jeden háček a tím je fakt, že právě tohoto člověka před časem vyhodili ze svých řad pro jeho podivné chování a zničení předchozí laboratoře. Když se Shepherd dozví o poslední misi, neváhá a ihned přispěchá „na pomoc“. On jediný totiž ví o hrozícím nebezpečí, které má zanedlouho vypuknout. Nestihne však již zabránit vylíhnutí mimozemského zabijáka, který začne postupně likvidovat zbytek vědeckého personálu…

30. 5. 2012

Xtro (1983)


Je to opravdu ještě pořád můj táta?
Malý Tony si jednoho dne hraje se svým otcem, když tu náhle jejich zábavu přeruší náhlé zatmění, které sebou kromě prudkého větru přinese i podivné bílé světlo. To obklopí jeho otce a ten zničehonic zmizí. Po třech letech se nečekaně otec vrací domů, aniž by si pamatoval, kde byl a co dělal. Chová se však velmi podivně a vůbec mu nevadí, že si jeho manželka mezitím našla novou známost. Jemu jde totiž jen o jediné a to je získat si náklonost svého syna. Tony brzy pochopí, že jeho otec již není obyčejným člověkem a nedobrovolně musí přijmout jeho dar. Sam svého syna „obdaří“ mimozemskou silou, která mu umožní vypořádat se s každým, kdo se mu zprotiví. Netrvá to dlouho a vykutálený synek toho začne docela solidně zneužívat. Mimozemský tvor má však i další cíle a několik podivných zárodků jsou toho tím nejlepším příkladem…

Mutilator, The (1985)

Co všechno může způsobit jedno nešťastné zmáčknutí kohoutku?

Když byl Ed ještě malým chlapcem, nešťastnou náhodou zastřelil matku v den svých narozenin. Jeho otec to psychicky nezvládl a propadl alkoholu. Léta se svému synovi neozval až nyní. Žádá ho zda by nemohl připravit jejich dům na zimu. Ed ho nejprve odmítne, ale když si ovšem promluví se svými přáteli, rozhodne se otcovu přání vyhovět. Šestice mladých studentů totiž vycítila šanci užít si několik pěkných dní u moře. Všechny tři páry si svůj pobyt chtějí dosyta užít, ale proti je záhadná postava, která se skrývá v jejich garáži. Nikdo z nich totiž netuší, že se stali terčem šíleného maniaka, který je hodlá jednoho po druhém sprovodit ze světa.


Mustang Sally (2006)

Chtěli si jen trochu užít, ale v tomhle domě neřestí je čeká pouze smrt!

Josh a jeho pět kamarádů jsou věčně nadržení teenageři, kteří touží po velkém dobrodružství plném vášnivého sexu. Jednoho dne vyslechnou rozhovor tří motorkářů, kteří si velice pochvalují jistý veřejný dům a jeho dívky rozkoše. Mladíci dlouho neváhají a vydávají se na ono místo. Dočkají se vřelého přivítaní paní Sally a jejích děvčat. Brzy se jim dostane prvotřídní péče a jiných služeb za které si zaplatili. Jenže tento večer je čeká ještě jedno nemilé překvapení. Paní Sally má totiž se svými hosty vlastní plány a hlavně nevyřízené účty z minulosti.


Murders in the Rue Morgue, The (1986)

Jedno z mnoha filmových zpracování skvělé povídky Edgara Allana Poea, pojednávající o vyšetřování brutální vraždy v ulici Morgue.

Poslední dobou zaplňují pařížské deníky zneklidňující zprávy o záhadném úmrtí několika osob v okolí parku. Asi nejděsivější událost se však odehrála v ulici Morgue. Včasných ranních hodinách vzbudily hrůzostrašné výkřiky z domu paní L´Espanayové a její dcery několik vyděšených obyvatel. Ti vyčkají na příchod strážníka a společně se vydávají k domu na průzkum. Křik mezitím ustane a nastane hrobové ticho, které ještě více rozpumpuje strach v tělech všech zúčastněných. Když vyjdou až do nejvyššího patra a vyrazí zamčené dveře, naskytne se jim děsivá podívaná, která je ochromí hrůzou a zděšením. V místnosti je všechno rozmlácené napadrť, stěny jsou zalité krví a na podlaze se válí spousta franků. Jediné co chybí jsou těla obětí a samozřejmě i samotný pachatel či pachatelé. Když na místo dorazí skupina vyšetřovatelů společně s policejním Prefektem, tak po důkladném pátrání přece jenom naleznou obě těla mrtvých žen, které jsou děsivě zohavena. Jenže nemají žádné stopy, které by je dovedly až k vrahovi, a tak se uchýlí k obvinění prvního, který se jim dostane pod ruky. Tím se stává Adolphe Le Bon, který obě dámy v den vraždy doprovázel k domu i s peněžním obnosem. Nešťastníkovým jediným štěstím je fakt, že je snoubencem pohledné Claire Dupinové, jejíž otec je všemi uznávaný policejní detektiv na penzi. Toho tajně požádají jeho bývalí kolegové o spolupráci na případu a on se toho s radostí ujímá. Na pomoc si přizve svého rodinného přítele Phillipa Hurtona a oba se ihned pouštějí do vyšetřování na vlastní pěst. Jejich práce brzy začne nést kýžený efekt, ale jak to všechno dopadlo si musíte zjistit sami…


Mummy Lives, The (1993)

Oživlá mumie chce najít svou dávnou lásku a zabít všechny vykradače hrobů, kteří jí probudili k životu.

Aziru byl za svého života nejvyšším knězem boha pomsty Zotha. Provinil se ovšem zneuctěním jeho konkubíny. Byl mumifikován a zaživa pohřben. Poletech skupina archeologů pod vedením magnáta lorda Maxtona odkryje jeho hrobku. Jde jim však především o bohatství, které se zde může nalézat, než o vědecké objevy. Otevřou jeho sarkofág a nevědomky ho přivedou opět k životu. Aziru je rozhodnutý zabít všechny vykrádače hrobek a nalézt znovu svou největší lásku Kiu. Její duše nyní existuje v těle americké turistky Sandry, které se zdají noční můry a scény jímž nerozumí. Aziru se tak vydává na cestu pomsty a znovunalezení svého štěstí.


Muerto, El (2005)

Vrátil se zpět mezi živé, aby ochránil své blízké před Bohem smrti.


Legenda:
Před 500 lety vtrhli španělé do Mexika a vedli válku proti Aztékům a jejich kultuře. Během 80. let zemřelo 28 milionů z 32 milionů žijících obyvatel. Podle proroctví se Aztékové a jejich víra vrátí k moci v období času šestého slunce.


Mucholapka (2002)

Neberte si domů všechno, co najdete po cestě z práce!

Zvědavost je přirozená lidská vlastnost, která nás může v určitých situacích přivést do pěkných malérů. Podobně tomu je i v tomto krátkometrážním snímku, ve kterém hlavní hrdinka nalezne při návratu domů přede dveřmi zabalený obraz. Po menším zaváhání, zda ji někdo nevidí, si jej vezme do bytu. Kdyby ta nešťastnice věděla, co si tím nadělala za problémy! Začátek snímku mi přišel zajímavý především co se po stránce střihu a zvukového doprovodu týče, protože po stránce dějové to bylo zbytečně moc natahované a místy i chaotické.


Mrňous a čarodějnice (1980)

Kdopak to bdí? Kdo to spí?

Pokud jste někdy pochybovali o slovu kult, které je spojováno s některými filmy různých žánrů, tak věřte, že tento krátkometrážní animovaný snímek patří mezi kultovní pohádky na které se nezapomene ani v důchodu. Scénář k němu napsala spisovatelka Barbara K. Walker, která se nechala inspirovat jednou nejmenovanou cizí pohádkou. Americká produkce společně s českými kolegy dokázala natočit opravdový klenot, který sice trvá pouze necelou čtvrthodinu, ale nenajde na něm skoro žádnou chybu. Nejčastěji je samotný příběh přirovnáván k jiné pohádce, kterou známe pod názvem Jeníček a Mařenka či Perníková chaloupka.


Moucha: Hrůzné svědectví (2005)

Pojďme se na svět podívat z muší perspektivy.

Žije téměř všude kolem nás. Denně nám znepříjemňuje život svým otravným bzučením a dostane vždycky tam, kam ji křídla zanesou. Tento krátkometrážní snímek nás provede očima mouchy během jejího letu jednou částí Prahy. Mrkneme se na okolní ploty, chodníky i projíždějící auta, abychom následně skončili v malém pokojíku, kde nám bude dělat společnost jistý mladík. To co bude následovat už nechám na vaší fantazii.


Mothman Prophecies (2002)

Richard Gere náhodou dojede do městečka, ve kterém místní obyvatelé mají zvláštní vidiny, které se začnou skutečně vyplňovat.

John Klein je úspěšný novinář. Se svou ženou Mary se dohodli, že si pořídí nový dům. Při jeho prohlídce je nejvíc zaujme šatník. Při začínajících intimních chvílích je vyruší realitní agent. Se smíchem odejdou a dům koupí. Po cestě zpět do starého domu mají autonehodu. Do čelního skla jim něco narazí. Zatímco Johnovi se nic nestane, jeho žena si rozbije hlavu o boční sklo. Je převezena do nemocnice. Doktoři zjistí, že trpí vzácným nádorem na mozku. Na nemocničním lůžku se manžela zeptá: ,,Ty jsi to neviděl, že ne?‘‘ Ten nechápe o čem mluví. Následující den Mary umírá. John v nemocnici vyklízí její pokoj, když tu narazí na sešit, ve kterém jsou nakreslené zvláštní kresby. Na obrázkách jsou zřejmě andělé a zvláštní záhadné obličeje.


29. 5. 2012

Mother's Day (1980)

Film z produkce Troma Entertainment. Setkání tří kamarádek s šílenou rodinkou uprostřed lesů...

Abbey, Jackie a Trina jsou kamarádky, které se znají už od školy. Každý rok společně vyráží na nějaké odlehlé místo, aby si užili společně chvíli klidu, odpočinuli si od rušného města a každodenního nudného života, který vedou. Tentokrát se rozhodnou kempovat v kraji jménem Deep Barons. Cestou se zastaví v jednom krámku a směšný prodavač je varuje, ať tam nejezdí. Ony však mají svou hlavu a myslí jen na zábavu, kterou prožijí. No uvidíte sami jaká to bude sranda. V lese totiž žije hodně divná tříčlenná rodinka, která si libuje ve velice zvláštním způsobu života. Bratři Addley a Ike jsou trochu jednodušší a žijí se svou matkou, pro kterou by udělali vše, co si řekne. Někdo své matce kupuje květiny, pomáhá s úklidem. Oni však z oblibou znásilňují mladé dívky, mučí své oběti a přitom s nimi hrají podivné hry. Za nedlouho se s nimi děvčata setkají a můžu říct, že to nebude příjemné setkání. Přežijí? Zachrání se? Nebo podlehnou šíleným bratrům a stanou se s nich jen další dárečky pro jejich matku!


Mosura tai Gojira (1964)

Gojira znovu procitá a začne ničit japonské městečko Nagoya. Jediná kdo jí může zastavit je božská Mosura, ale jak jí k tomu přimět?

Japonské pobřeží poblíž města Nagoya zasáhne hurikán. Škody nejsou sice katastrofální, ale i tak se na břeh vydává spousta zvědavců, aby se podívali na ten nepořádek. Naskytne se jim neuvěřitelný pohled na obří vejce, které plave nedaleko břehu. Místní vesničané vytáhnou vejce na pevnou zem a k místu přijedou japonští vědci, aby ho prozkoumali. Jenže se dozvědí, že si ho koupil bohatý podnikatel Kumayama, aby z něj udělal svou atrakci a vydělal na něm co nejvíce peněz. Profesor Miura, novinář Ichiro a fotografka Junko si chtějí vejce prohlídnout, ale nedostanou povolení. Zatímco ti tři vymýšlí plán, jak se k vejci dostat, přijde k podnikateli velice zajímavá návštěva. Jako mávnutím kouzelného proutku se u něj v kanceláři zjeví dvě malé dívky, které jej žádají o navrácení vejce. Pokouší se mu vysvětlit, že vejce musí co nejdříve dostat zpátky na ostrov Infant, protože se z něj co nevidět vylíhnou potomci Mosury. Kumayama se jim vysměje a pokusí se je uvěznit. Dívky však utečou a o pomoc poprosí profesora Miura a jeho dva společníky. Ti se pokusí ještě o jeden marný pokus vejce získat a zdrcené dívky se záhy vrací zpět na svůj ostrov.


Mosura (1961)

Jedno z nejoblíbenějších monster v Japonsku přichází na scénu.

Poblíž ostrova Infant (Beiru), provádí armáda země Rolithican testování atomových zbraní. Jednoho dne zde ztroskotá japonská loď a několik trosečníků zde přežije až do příjezdu záchranářů. Když se vrátí zpátky na pevninu odpovídají na dotěrné otázky vědců a novinářů, jak to že je nezabila vysoká dávka radiace. Muži se rozpovídají o podivném domorodém kmeni, který žije na ostrově a jejich zázračném nápoji. Obě země Japonsko i Rolithican sestaví badatelskou výpravu z vědců a novinářů, kteří se vypraví na ostrov. Vůdcem expedice se stává namyšlený Clark Nelson, který sleduje pouze svoje cíle. Doufá že na ostrově najde něco velmi cenného. Průzkum ostrova je zavede až do podivného lesa, kde žijí domorodci a dvě malé ženy. Zatímco japonští vědci se snaží získat co možná nejvíce informací o podivných nápisech a samotných domorodcích Nelson a jeho kumpáni potají unesou dvojčata a ještě stačí zabít několik místních obyvatel. Po návratu do Tokia vězní obě dívky ve svém divadle, kde je nutí vystupovat. Jejich nádherný zpěv láká každodenně celé zástupy zvědavců a peníze se jen hrnou. Jenže nikdo netuší, že v jejich překrásné písni se skrývá telepatická prosba o pomoc. Jejich volání probudí ze spánku tvora, který je na ostrově uctíván jako bohyně Mosura. Obří larva se ponoří do mořských vln a vydává se zachránit své služebnice. Na své cestě začne ničit vše, co jí stojí v cestě.


Mosquito Man (2005)

Co se může stát, když je člověk infikovaný neotestovaným antivirem, který je určený jen pro komáry?... Nudný film a přehnané scény.

V Americe vypukne nový virus zvaný Gilin, který přenášejí komáři. Už se nakazilo přes 300 000 lidí. Laboratoř Belion se pokouší vytvořit nový druh komárů, který není infikovaný a dokázal by se smísit s nakaženými a zničit tak virus. Testy zatím nejsou 100% a tak se rozhodli testovat antivirus na lidech. Pro tento účel je převážen do laboratoře nebezpečný vězeň Ray Erikson (zabil 12 lidí). Když narazí do laboratoře zmocní se pistole jednoho ze strážných a pokusí se prostřílet si cestu ven. Přitom zabije doktorku Lisu a její kolegyně Jennifer s ním začne zápasit o zbraň. Rozbijí testovací zařízení a virus unikne ven. Nastane výbuch a v tom zmatku Ray unikne otvorem do podzemí. Jenže už je infikovaný.


Moscow Zero (2006)

Nikdy nezůstávejte po tmě!!!

O Rusku kolují různé zvěsti a pověsti. Je to velká země s mnoha neprozkoumanými oblastmi, kupou sněhu, velkou zimou a hlavně litry vodky. Nejvíce různých příběhů a fámů kolují hlavně z dob Stalina a zvěrstev, které on a KGB napáchali. Nemusíte se bát o ničem z toho tento film není, tedy až na pověst se kterou nás seznámili filmaři. Jenže, kdyby zůstali jen u pověsti, mohli jsme se zasmát nebo maximálně trochu zatřást strachy. Bohužel pro nás diváky oni si nedali říct a natočili tento zmatený film.


Morsure (2007)

Pomáhat druhým v nesnázích se vždycky nevyplácí!

Poslední dobou mě začíná stále více překvapovat francouzská filmová tvorba, kterou jsem ještě nedávno zrovna dvakrát nemusel. Především pak jejich krátkometrážní snímky. Myslím si, že by bylo dobré aby zde tenhle kraťas měl i krátkou recenzi, protože si jí rozhodně zaslouží.


Morgiana (1972)

Touha po bohatství je mnohdy silnější než sesterská láska.

Klára a Viktorie nedávno zdědily po svých rodičích poměrně velký majetek, který jim byl zanechán a rozdělen rovným dílem. Obě sestry, přestože jsou si vzhledově velice podobné, jsou ve skutečnosti zcela odlišné. Zatímco Klára je milé a vždy usměvavé děvče, které má každý rád, tak Victorie z duše svou sestru nenávidí, závidí jí snad úplně všechno, u poddaných budí hrůzu a jedinný tvora, kterého má ráda, je kočka Morgiana. Ze všeho nejvíce jí však vadí, že její sestra je doslova obletována muži, tak o ni nemá zájem nikdo. Proto se rozhodne své sestry zbavit jednou pro vždy a získat všechno bohatství jen pro sebe. Vydá se na cestu, ze které již není návratu a je rozhodnutá odstranit všechny překážky, které se postaví mezi ni a její vysněné touhy.


Moon of the Wolf (1972)

V malém městečku obklopeném lesy a bažinami začíná přibývat mrtvých, jejichž těla byla strašlivě potrhána. Udělali to snad divocí psi, nebo je to něco mnohem horšího?

V malém americkém jižanském městečku nastalo velké pozdvižení. V lesích byla nalezena mrtvá dívka, jejíž tělo bylo ošklivě potrháno. Doktor Druten provede pitvu a zjistí, že dívka byla nejdřív zabita člověkem a teprve poté ponechána v lese napospas divé zvěři. Místní šerif Whitaker se pouští do pátrání, které brzy odhalí několik tajemství, které se neměl nikdo dozvědět. Pátraní dovede šerifa až k domu Rodantheových - boháčů, jejichž předci založili tohle městečko. Slečna Louise je Whitakerova láska z dětství a tak mají po dlouhé době možnost si zase popovídat. To se však nelíbí jejímu bratrovi Andrewovi, který trpí vzácným druhem malárie. Brzy zemřou další dva lidé a stopy, které za sebou vrah zanechal, jasně dokazují, že nemůže jít o obyčejného člověka. V hlavách místních se rodí otázky typu: když to není člověk, tak co to je? Má to snad něco společného s děsivým vytím, které se ozývá po večerech z lesa?


Monster Night (2006)

Narodit se 29. února se někdy nevyplácí.

Rodina Ackermanových se nastěhuje do nového domu, který má tajemnou minulost. Nejdříve si ho opraví, uklidí a konečně v něm můžou žít normální rodinný život. Jenže jsou vůbec normální? Právě nastala halloweenská noc a rodiče odjíždí na večírek. Děti zůstanou doma a k nim do domu dojde místo koledníků spousta studentů a rozjedou mejdan. Během něj nejstarší Issac zjistí, že zmizel jeho pětiletý bratr Vincent. Společně ze svou sestrou Danou, potrhlou blondýnou Jessicou a namyšleným Brockem se ho vydávají hledat do noci. Zatímco jejich rodiče zůstanou trčet s rozbitým autem v lese, děti prožijí nejpodivnější dobrodružství svého života, které se jim může stát osudným. Protože zlo nikdy nespí a má s nimi vlastní plány. Stali se totiž pouze loutkami v plánech tajemného pana Z.


Monster Island (2004)

Carmen Electra je unesena obřími mravenci. Její věrní fanoušci se jí vydávají zachránit. Po cestě je ovšem čeká nejedno nemilé překvapení a některé i smrt. Tato ,,hororová komedie'' pochází z dílny hudební stanice MTV.

Hudební stanice MTV pořádá soutěž Víkend v ráji. Josh se nevědomky stává vítězem a s velkou nechutí a nevraživostí k sestře, která ho přihlásila, odjíždí společně s ní a svými spolužáky na soukromý ostrov. Spíše než setkání s celebritami ho více zajímá jeho bývalá přítelkyně Maddy, která jela také. Párty probíhá v plném proudu a Josh začne po setkání s hlavní hvězdou Carmen Electrou měnit celkový pohled na svou výhru. Zábavu ovšem přeruší obrovské létající monstrum, které přímo z pódia unese nebohou Carmen před zraky ostatních. Josh se rozhodne jí zachránit a společně s několika dalšími lidmi vyráží na akci do hlubin ostrova. Ostrov ovšem skrývá nejedno překvapení a hlavně spoustu zmutovaných zvířat.


23. 5. 2012

Vampire's Kiss (1989)


Nicolas Cage v jednom z nejzvláštnějších „upířích“ filmů jaké jsem zatím viděl.
Peter pracuje jako literární agent, který nevede zrovna spořádaný život. V práci si léčí mindráky na své sekretářce Alvě a po večerech úspěšně navazuje krátké známosti. Vše se však jedné noci změní. To když si do svého bytu přivede tajemnou Rachel, která jej při předehře kousne do krku. Od té chvíle se Peterovo chování den ode dne zhoršuje až je téměř nesnesitelné. Peter pomalu ztrácí přehled o realitě a propadá se do světa vlastních představ. Je přesvědčen, že se z něj pomalu ale jistě stává krvežíznivý upír…

Notti erotiche dei morti viventi, Le (1980)


George Eastman, ostrov plný zombie a trocha té tvrdší erotiky…

Do krásného karibského (exotického) prostředí přilétá americký architekt John Wilson společně se svou přítelkyní Fionou, aby zde koupil pro své podnikatelské účely malinký ostrov s příhodným názvem „The Cat“. Nic nedbá na místní pověry, které říkají, že se na ostrově provádějí podivné voodoo rituály a mrtví zde vstávají z hrobů. Vše má údajně na svědomí černá kočka, ve které sídlí zlý duch. John se tomu všemu jen zasměje, najme si kapitána Larryho O´Haru s jeho jachtou a vyráží vstříc „novému dobrodružství“. Po příjezdu na ostrov se naše trojice seznamuje s pohlednou dívkou Lunou a jejím dědečkem. Ti však za žádnou cenu nehodlají z ostrova odejít a naléhají, aby nezvaní hosti ihned opustili ostrov. John však rozhodně nemá v plánu nikam jezdit a tak začnou postupně vylézat na povrch všechna děsivá tajemství…

16. 5. 2012

Porno Holocaust (1981)

Pojďme si zasouložit na bohem zapomenutý ostrov, který ovšem není zase tak opuštěný jak by se mohlo na první pohled zdát…

Skupina vědců připlouvá k malému ostrůvku, na kterém se testovaly jaderné bomby, aby zde provedli svůj výzkum. Někteří zkoumají místní faunu, jiný prozkoumávají tělesné orgány svých kolegů a kolegyň. Přesto se však všichni zprvu docela baví a užívají si chvíle daleko od civilizace. Nikdo z nich však netuší, že kromě nich se na ostrově vyskytuje i někdo jiný. Někdo, kdo přežil jaderné výbuchy a jehož tělo prošlo radioaktivní mutací. Někdo, kdo je pekelně nadržený a nebojí se jít přes mrtvoly k ukojení svého chtíče. 

Blood Lake (2006)


Fanatický kazatel přišel potrestat všechny smilníky…
Lesní chatky nabízí kromě nádherné přírody kolem i docela solidní soukromí k provozování sexuálních hrátek. Toho si je vědoma i skupina přátel, která zde zavítala, aby zde strávila víkend. Voda v jezeře je akorát, holky nadržené, tak co si přát víc? V jedné z chatek naleznou podivnou starou knihu a jelikož jsou všichni zvědaví, Roger z ní kousek přečte. Aniž by to tušil, vysvobodí z hlubin pekla fanatického kazatele, který zde byl roku 1800 proklet. Tomu už nic nebrání v tom, aby rozpoutal pořádný masakr a voda jezera se brzy zbarví krví…

15. 5. 2012

Cathula 2: Vampires of Sex (2004)


I upíři mají rádi sex…

Cathula opět spokojeně polehává ve své rakvi, ale ve skrytu duše stále doufá, že se jí podaří ovládnout svět za pomoci ostatních upírů. Ti loví v ulicích nebohé dívky, které poté přinášejí ke své paní, aby s nimi mohla ukojit své sexuální tužby. Samozřejmě že i věrní sluhové a služky se mohou bez okolků přidat a tak brzy můžeme sledovat pravou upíří swingers akci.

Death Valley: The Revenge of Bloody Bill (2004)


Nelítostný Krvavý Bill se mstí za smrt své sestry i po tolika letech…

Skupina studentů vyráží autem na soutěž do Phoenixu. Po cestě jsou však přepadeni drogovým dealerem Earlem, který je přinutí jet po stopách jeho uprchlého parťáka. Ty je dovedou do malého městečka „Údolí soumraku“, které se zdá na první pohled opuštěné, přestože na ceduli visí počet obyvatel 100. O tomto místě koluje spousta legend a mluví se o něm jako o prokletém městě. To brzy poznají na vlastní kůži, protože toto místo ovládá Krvavý Bill Anderson, který vstal z mrtvých, aby pomstil smrt své nevinné sestry, kterou před časem popravili místní obyvatelé. Společně se svou „armádou“ hladových zombie zabijí každého, kdo se sem nevědomky zatoulá.

Death Valley (1982)


Malý chlapec se připlete do cesty šílenému zabijákovi, který si ho vyhlédne jako svou další oběť…

Billyho rodiče se nedávno rozvedli a jeho matka si našla nového přítele, s nímž chce trávit dovolenou v Arizoně a syna bere sebou. Chlapec tuto skutečnost bere s velkou nevolí, ale návštěva westernového městečka jej na druhou stranu láká. Zpočátku se nudí, ovšem ve chvíli kdy se za jejich autem objeví jiný podivný vůz, nabere jejich výlet úplně jiných obrátek. Zvědavý a především hodně všímavý Billy se totiž připlete do cesty šílenému vrahovi, který od té chvíle netouží po ničem jiném, než podříznout malému chlapci jeho hrdlo a pronásleduje jej na každém kroku.

7. 5. 2012

Naked Fear (2007)


Lovení nahých žen sebou přináší kromě uspokojení i různá úskalí…

Diana přijíždí do Nového Mexika za prací. Netuší však, že byla obelhána a místo lukrativní nabídky skončí ve striptýzovém baru. Aby si vůbec vydělala nějaké peníze na zpáteční cestu, musí vystavovat své tělo nadržených chlapíkům. Jednoho večera si přisedne za pohledným mužem, který jí nabídne peníze za sex. Diana se sice zdráhá, ale nakonec nasedne do jeho auta a to byla osudová chyba. Muž jí napadne a když znovu nabyde vědomí, leží nahá uprostřed divočiny. Zpočátku nechápe co se děje, ale když se na obzoru objeví onen chlapík s kuší v ruce, je jí jasné, že se má stát jeho novou trofejí. Lov právě začal a bezbranná dívka má jen pramalou šanci na záchranu. Její jedinou šancí je nový zástupce šerifa Dwight, který se podivuje nad tím, že se v tomto kraji za poslední roky ztratila spousta mladých žen a policie s tím nic nedělá. Je však příliš daleko a tak Dianě nezbývá nic jiného, než se spolehnout sama na sebe…

Robert Hansen


„Lovec žen“ přichází a Aljaška se brzy celá zbarví krví…

Narodil se 15. února 1939 v americkém městě Estherville, stát Iowa. Již od raného dětství prožíval krušné chvíle, protože se často stával obětí šikany ať už ve škole, nebo i doma. Jeho despotický otec Christian vlastnil pekárnu, kde společně s manželkou Ednou živořili. Jejich syn jim musel často pomáhat a snad i proto neměl žádné kamarády. V pubertě navíc trpěl velkými vyrážkami (akné) a koktal, takže o něj nezavadila ani jedna dívka. Místo žhavých polibků často dostával pěstí a to, i přestože byl velice tichým a plachým mladíkem. Pro své spolužáky byl snadným terčem posměchu a ponížení.