0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

31. 1. 2012

Peacock (2010)

Rozdvojení osobnosti může být pěkně nebezpečné!
Po smrti své matky, žije John v malém rodinném domě zcela sám a vede velice podivný život. Tedy všichni obyvatelé městečka Peacock si to až donedávna mysleli. Poté co v blízkosti jeho domu vykolejí vlak a div nesmete jeho dům, zjistí že s ním žije jeho plachá žena Emma o jejíž existenci neměl nikdo ani ponětí. Johnovo soukromí je od této chvíle silně narušeno s čímž se nedokáže tento podivín jen tak smířit. Najednou všech svých spoluobyvatel, kterým na něm až doteď absolutně nezáleželo. Neustále ho otravují a místní starosta chce jeho dům a vykolejený vlak použít jako reklamní kampaň. Zatímco John je zásadně proti, Emma se snaží začlenit do společnosti, což se mu samozřejmě vůbec nelíbí. Vše se navíc zkomplikuje, když u jeho dveří zazvoní pohledná dívka Maggie, se kterou ho pojí společná minulost. Nikdo totiž nemá ani páru o tom, že John trpí schizofrenií, která propukla díky jeho útrpnému dětství.


Patrick (1978)

Není tak bezmocný, jak se může zdát!
Kathy se přichází ucházet o práci do malé nemocnice, kterou vede doktor Roget. Vrchní sestra jí svěří do péče velice podivného pacienta Patricka, který již řadu let leží připoután k lůžku. Patrick v minulosti zabil svou matku a jejího milence, ale poté upadl do těžkého komatu a již dlouho nejeví skoro žádné známky života. Kathy se své práce zhostí s obrovskou pílí a během krátké doby začíná mít velice divný pocit, že se s ní pokouší pacient navázat kontakt. Netrvá to dlouho a brzy se začnou dít velice podivné úkazy a několik lidí z dívčina okolí se ocitne v ohrožení života. Kathy je čím dál tím víc přesvědčená, že si ji Patrick vybral jako medium, aby mohl komunikovat se světem. Je však možné, aby mladík s vytřeštěnýma očima dokázal být pro někoho opravdu nebezpečný? Jedná se skutečně o nešťastnou souhru okolností, nebo doopravdy dokáže Patrick zabíjet za pomoci svých nadlidských schopností?

Pathology (2008)

Mrtvoly je fascinují. Jsou mladí, zvrhlí a věčně nadržení, proto vymysleli vlastní hru, která se vymyká snad všem etickým pravidlům. Pokud ji začnete hrát, tak si dobře rozmyslete, jestli vůbec někdy přestanete! Protože se může stát, že na stole pitevny skončíte vy.
Ted Gray přijíždí na stáž do Philadelphie, kde bude pracovat na Metropolitní nemocniční univerzitě. Jeho oborem je patologie a dostal se sem i díky vlivu otce své snoubenky Gwen. Zde se seznamuje z ostatními stážisty, ale hned od začátku si nepadl do oka s jednou bandičkou bohatých dětiček. Ti si z něj ze začátku utahují a dělají mu naschvály, ale postupně si začíná rozumět s jejich vůdcem Jakem. Ten ho zasvětí do tajů jejich zvrácených hrátek, které provozují v jednom starém nemocničním křídle. Ted se začíná pomalu měnit a zcela jí propadá. Je snad něco špatného, když sem tam někoho zabijí a ostatní pak musí uhádnout jakým způsobem toho vrah dosáhl? Ovšem každá hra má nějaká pravidla a ta se musí dodržovat. A nebo ne? Co když už nechcete hrát?


Paris by Night of the Living Dead (2009)

Dokud nás smrt nerozdělí.....
Mladý pár zrovna dokončuje svůj svatební obřad a se slovy ‘‘dokud nás smrt nerozdělí‘‘ si dávají svůj první novomanželský polibek. Ani jeden z nich však netuší, že tyto slova brzy nabudou obrovskou váhu. V tu chvíli totiž do kostela vtrhne skupina podivně vypadajících lidí, kteří se vrhnou na kněze a doslova ho roztrhají na kusy. Měl to být pro oba jejich nejšťastnější den v životě, ale ten se brzy proměnil v jejich nejhorší noční můru. Celá Paříž se totiž doslova promění během okamžiku v město plné zombie, toužících po čerstvém lidském mase. Novomanželé však nejsou žádní strašpytli, a tak se s nimi bok po boku pustí do nerovného souboje. Dopomoci jim k tomu má hotový arsenál zbraní, který mají vždy po ruce!



Paní Bída (1984)

Modli se ať tě nikdy nenavštíví!
Loutková pohádka režisérky Pospíšilové mi utkvěla v paměti již v ranném dětství a nedávno jsem na ni narazil i v televizi. Příběh pojednává o staré ženě, která ve špinavých hadrech a se svou bezednou brašnou obchází celý svět. Každý kdo ji potká na tohle setkání „nadosmrti“ nezapomene. Kamkoliv totiž přijde, jen krade a všechno ničí. Postižené osobě je následně nabídnut provaz k ukončení trápení. Paní Bída nedělá rozdíly v tom, kdo je bohatý a kdo chudý. Jednoho dne se však setkává s rodinou chudého tesaře, která se jen tak lehce zlomit nedá.


Paintball (2009)

Tady se bude střílet pěkně ostrými náboji!
Bojová hra Paintball hýbe světem a tak není divu, že si movitější hráči rádi připlatí, aby se mohli spolu utkat i ve vzdálených prostředích. Skupina několika hráčů odjede na odlehlé místo, kde se mají utkat s druhým týmem a za tento výlet zaplatili nemalou sumu. Každému z nich pořadatel určil jeho pozici v týmu a zadal jim úkol najít několik vlajek, které jsou různě umístěny v lese a u každé z nich leží tajemná schránka s překvapením. Kdo je najde jako první vyhrává. Ze začátku jde všechno hladce až do té doby než dosáhnou první vlajky. Skrytý nepřítel je nejprve zasype salvou barevných nábojů, ale po chvíli dojde na střelbu ostrými náboji a hráčům je jasné, že tady končí všechna legrace. Navíc když umírá první hráčka je jasné, že hra se změnila v boj o holý život. Stojí snad za vším druhý tým, který je ukrytý někde mezi stromy, nebo je někdo záměrně nalákal do předem připravené pasti a oni se tak stali jeho lovnou zvěří? Jak můžou bojovat s někým kdo má opravdové zbraně, zatím co oni jen obyčejné hračky?

P2 (2007)

Angela zůstává na štědrý večer uzamčená ve firemní garáži. Není ovšem sama!!!
Vánoce jsou svátkem klidu a pohody, které bychom měli strávit se svou rodinou. Angela pracuje jako asistentka v jedné bohaté společnosti. Musí dokončit zprávu pro svého šéfa, který na ni dost tlačí a zprávu potřebuje co nejdřív. Rozhodla se tedy, že zůstane trochu déle a dodělá ji.


Quiet Darkness, The (2006)

Pojďme sledovat posledních deset minut života atraktivní Susan.
Pohodlně se usaďte a pojďte sledovat tento amatérský krátkometrážní snímek, ve kterém budeme odpočítávat poslední minuty života atraktivní dívky Susan. Díky webkameře můžeme slyšet její podivný příběh, ve kterém nám popisuje události, jenž se dějí kolem ní. Má pocit, že ji někdo nebo něco sleduje a usiluje o její život. Její pokoj se stále více ponořuje do tmy a dívka s hrůzou očekává svůj konec, který přijde velmi brzy. Je slabá a nedokáže před tou skrytou hrůzou utéct.


Quete du donut, La (2008)

Krátkometrážní snímek připomínající spíše komickou reklamu na koblihu.
V malém natáčecím studiu právě skončilo natáčení a štáb si dává pauzu na jídlo. Na place zůstanou jen dva hlídači, kteří zkouší zabít nudu luštěním křížovek a hraním karet. Oba však mají velký hlad a tak si vypráví co by tak nejraději snědli. Najednou oba zaregistrují na druhé straně studia osamocenou koblihu, která si jen tak leží na stole. V tu chvíli jde přátelství stranou a půjde jen o to, kdo se k ní dostane za každou cenu jako první.


30. 1. 2012

Quella villa in fondo al parco (1988)

Je malý, rychlý, nemilosrdný a dost nebezpečný. Hlavně vy, milé dívky, se před ním mějte na pozoru!
Profesor Awards díky svému výzkumu stvořil nového hybrida, díky kterému chce vyhrát Nobelovu cenu. Bohužel se tomuto tvorovi (napůl člověk a napůl krysa) podaří utéct na svobodu a začít šířit po celém ostrově smrt. Jeho drápy a zuby mají v sobě prudce jedovatý jed, který vás usmrtí během několika vteřin. Je hodně inteligentní a záludný, mezi jeho oběti patří především dívky. Naneštěstí se mu do cesty postaví modelka Marlis, která je na ostrově kvůli focení do prestižního kalendáře. Krysí muž jí i její tým pronásleduje a je jen otázkou času, než se i oni stanou jeho oběťmi. V tu dobu na ostrov přijíždí její sestra Terry, která se pouští společně s novinářem Fredem do hledání pohřešované sestry, která byla místní policií omylem prohlášena za mrtvou. Musí si však pospíšit, aby našla sestru vůbec živou. Krysí muž je totiž nemilosrdný a hlavně pořád dychtí po dalším zabíjení.


Run Zombie Run (2009)

Neznámý muž utíká jako o život liduprázdným parkem. Vypadá to, že má obrovský strach z něčeho nebo někoho. Je zraněný, vyčerpaný a hlavně pořádně vyděšený. Z ničeho nic se všude kolem něj objeví zástupy nemrtvých, kteří si chtějí pochutnat na jeho šťavnatém mase. Muž se pokusí o poslední únik a zamíří do ulic města. Jenže zombie jsou mu stále v patách a navíc se jejich počet zvyšuje. Jeho jedinou záchranou je nečekané setkání z dalším přeživším, který má jistý plán. Jenže dá se mu věřit? Není to jen past? Času je málo a navíc se dostavuje hodně divný pocit, který se nedá moc dobře popsat. Že by vzrušení?


28. 1. 2012

Rovdyr (2008)

V Norsku pěstují trochu netradiční styl zábavy. Čtveřice mladých lidí chtěla prožít víkend plný srandy a dobrodružství, ale teď je čeká boj o holý život. Lov právě začíná.
Camilla se svými přáteli jede na výlet do norských lesů. Po cestě se zastaví u benzínové pumpy, kde mají menší konflikt s místními obyvateli. Při odjezdu sebou přiberou vystrašenou dívku Renate, která je varuje aby nikde po cestě nezastavovali. Bohužel ji neposlechnou a uprostřed lesní cesty se mezi nimi strhne hádka, ze které je vyruší nečekaná návštěva. Jsou přepadeni, neznámá dívka zastřelena a oni samotní omráčeni. Probudí se svázaní hluboko v lesích a do uší jím zazní zvuk lovecké trubky. Lov právě začíná. Chtěli prožít víkend plný zábavy a dobrodružství, ale teď je čeká boj o holý život.


Rottweiler (2004)

Nikdo před jeho ocelovým chrupem neuteče!
Dante a jeho přítelkyně Ula se rozhodnou v rámci podivné hry zvané Infiltrace nepozorovaně dostat do cizí země. Jenže jsou odhaleni místní bezpečnostní složkou PSI a oba brzy stanou tváří tvář nemilosrdnému veliteli, který nemá s jejich smyslem pro humor žádné pochopení. Pár rozdělí a Danteho pošle do vězení. Tomu se jednoho dne naskytne možnost k úteku, a tak ji samozřejmě ihned využije. Jenže si tím zadělal na pořádný malér, protože v patách se mu objeví vraždící bestie Rott, napůl pes a napůl robot. Téměř nezničitelný stroj, který je rychlejší, silnější a hlavně má pořád neodolatelnou chuť zabíjet každého, kdo se mu připlete do cesty. Dante se tak musí mít neustále na pozoru a při pokusu znovu nalézt svou přítelkyni to nebude nic lehkého.


Room 6 (2006)

Kam ho jen ta sanitka mohla odvést?
Učitelka Amy jede z práce se svým přítelem Nickem, když díky jeho nepozornosti způsobí autonehodu. Na místo neštěstí přijíždí sanitka, která naloží zraněného Nicka a odveze ho do nemocnice. Jenže oba sanitáři zmatené ženě neřeknou do které. Když se Amy vzpamatuje ze šoku, začne obvolávat všechny kliniky, ale bezúspěšně. Po Nickovi jakoby se zem slehla. Společně s druhým účastníkem nehody Lucasem vše ohlásí na policii, ale tam se dočkají jen výsměchu. Proto se pustí do pátrání na vlastní pěst, které je dovede až ke zmínce o tajemné nemocnici, jenž před více než šedesáti lety vyhořela. O tomto místě a samotném personálu kolují podivné zvěsti, které ještě více utvrdí Amy, že hledat musí právě tam. Nejprve se však musí vypořádat s vlastní psychikou, protože všude kolem sebe začne vidět podivné přízraky. Jsou to jen přeludy, nebo se jí snaží nějaká vyšší moc zastavit, aby přestala strkat nos kam nemá?


Rise: Blood Hunter (2007)

Lucy Liu se rozhodla pomstít svou smrt.
Sadie pracuje jako reportérka. Právě pracuje na novém článku, který se týká nějakého tajemného kultu. Jednoho dne je však dívka, se kterou dělala na toto téma rozhovor, nalezena mrtvá a navíc zmizel její kolega, který se rozhodl pustit do pátrání na vlastní pěst. Sadie se ho vydává hledat, ale je unesena do honosného sídla, vyslýchána a následně usmrcena. Jaké je její zděšení, když se probudí nahá v pitevně a nevidí svůj odraz v zrcadle. Zvláštní také je, že má neodolatelnou chuť po lidské krvi. Začínají se jí vybavovat poslední vzpomínky a ona si uvědomí, že se nedobrovolně stala upírem. Zlomové se pro ní stává setkání ze záhadným alchymistou Arturem, který se stane jejím učitelem a rádcem. Sadie se chce pomstít ,,lidem‘‘, kteří z ní udělali to, co je. Vybavená kuší a stříbrnými šipkami se vydává na svou cestu pomsty. Není ovšem jediná, kdo se chce pomstít. Dalším v řadě je policista Rawlins, kterému Bishop a jeho krvelačná banda zabili dceru.


Rise of the Ghosts (2007)

Adept na nejhorší film roku 2007.
Sarah a její přátelé se rozhodnou prozkoumat starou dívčí školu, kde se v minulosti odehrálo nelidské mučení několika chovanek, které měla na svědomí zdravotní sestra, jenž zde kdysi pracovala. Ta ve sklepení školy prováděla na dívkách nelidské experimenty, sexuálně je zneužívala a nakonec i zabila. V okolí kolují zvěsti, že duše mrtvých dívek nenašly dosud klid a jsou stále uvězněny v prostorách školy společně se svou trýznitelkou. Sarah se rozhodne zjistit, jestli jde jen o hloupé pověry, nebo je to skutečně pravda. Z osobních důvodů je rozhodnuta ohrozit svůj život a vydává se vstříc nebezpečí. Všichni jenž vstoupí tento večer do temného sklepení poznají na vlastní kůži, že utrpení ještě neskončilo a přítomné zlo je rozhodnuto pokračovat v započaté práci. Nebude to jen vlastní strach co je na tomto místě může překvapit, ale především sadistické monstrum v ženské podobě, které si rozhodně nenechá ujít nové oběti.


Ripper, The (1997)

Australská verze Jacka Rozparovače.
Londýn 1888: Inspektor Scotland Yardu Hansen a jeho tým vyšetřovatelů právě řeší svůj nejtěžší případ dosavadní kariéry. V ulicích města řádí brutální vrah prostitutek, který své oběti zabíjí otřesným způsobem. Nejdříve je podřízne a poté chirurgicky vyjme mrtvým ženám močový měchýř, střeva a vagínu, které rozprostře kolem jejich hlavy. Následně si ještě vezme jejich vaječníky a dělohu jako suvenýry. Vrah je známý jako Jack Rozparovač. Toto jméno mu dali anglické noviny a od té doby se s ním vrah ztotožnil a posílá inspektorovi Hansenovi různé dopisy, ve kterých se mu vysmívá. Jednoho dne ovšem udělá osudnou chybu, protože nechá přežít svědkyni, která ho může identifikovat. Inspektor za pomoci chudé dívky Florry tak konečně může začít s pořádným pátráním. Podivné stopy ho dovedou až do vyšších kruhů a dokonce i k samotné královské rodině. Tím se ovšem dostává inspektor do svízelné situace, protože si musí zvolit mezi svým svědomím a dotáhnout vyšetřování do konce a nebo to nechat všechno plavat, aby nepřišel o místo, protože jeho nadřízeným se výsledky pátrání moc nelíbí.


Ringu 0: Basudei (2000)

Každý má nějakou minulost a ani Sadako není výjimkou!
 Každá hororová postava, která se objeví ve více než jednom filmu má samo sebou nějakou tu minulost, jenž se její tvůrci snaží poodhalovat v každém díle víc a víc, aby se tak mohli podělit s divákem o nové informace a poodhalili mu nějaké ty otazníky. Ani u Sadako tomu není jinak a diváci díky tomuto dílu pochopí, že to není pouze pomstychtivá dívka ze studny, která za pomoci videokazety a televize vzbudí ve svých obětech takovou hrůzu, že ti po její nemilé návštěvě zemřou hrůzou. Nicméně kvůli náplni samotné kreativitě tohoto dílu se o něm moc jako o hororu mluvit nedá.


Ringu 2 (1999)

Sadako je zpět!
Mrtvola Sadako byla dovezena do nemocnice k prozkoumání, novinářka Reiko zmizela i se svým synem bůhvíkam a nebezpečná kazeta stále koluje mezi zvědavými lidmi, kteří si jejím shlédnutím koledují o pěkný malér. Tak přesně tahle začíná dlouho očekávané pokračování originální japonské verze Ringu. Tentokrát se hlavní hrdinkou stává Mai Takano, přítelkyně a spolupracovnice zesnulého profesora Ryujiho. Společně s ambiciózním reportérem Okazakim se snaží vypátrat, kam že se poděla Reiko a rovněž něco o původu podivné kazety, která má údajně na svědomí několik lidských životů. Oba se spojí s podivným doktorem Ishim, který se za pomoci svých experimentů snaží spojit se Sadako a vysvobodit jejího ducha z područí zla jednou provždy. Dlouhovlasá dívka z kazety však rozhodně o jeho služby nestojí, ba co víc neustále touží po nových obětech. Její tělo sice mrtvé je, ale při ‘‘životě‘‘ jí neustále drží její zloba, nenávist a především strach, který v sobě nosí její potencionální oběti. Ani tentokrát nebude nikdo ušetřen, vždyť na svou záchranu má přeci každý sedm dní!


Ringu (1998)

Tato studna skrývá opravdu děsivé tajemství.
Novinářka Reiko se svým malým synem se jdou naposledy rozloučit s neteří Tomoko, která záhadně zemřela ve svém domě. Lékaři řekli, že jí prý selhalo srdce. Jenže Reiko zjístí, že kromě její neteře zemřelo ve stejný den i několik jejich spolužáků. Náhodou se dozvídá o tajemné kazetě, kterou si údajně pustili v chatce na nedalekém poloostrově. Reiko tedy odjíždí na ono místo a kazetu skutečně najde. Pustí si ji, ale na pásce jsou jen sestříhané, nesmyslné pasáže. Když páska dojede na konec, zazvoní najednou telefon ve kterém se ozve: ,,Za sedm dní zemřeš‘‘. Reiko do všeho zasvětí svého bývalého manžela Ryujiho a rozhodnou se pátrat po původu kazety na vlastní pěst. Času je však málo, protože na lidi, kteří pásku shlédnou je uvalena kletba, která jim skutečně dává jen sedm dní života.


27. 1. 2012

Sint (2010)

Děti třeste se, nasraný Mikuláš právě přichází!


5. prosince se děti rok co rok těší na svatého Mikuláše, který jim naděluje sladkosti. Tenhle chlapík by měl rozdávat radost a smích, ale jednou za dvaatřicet let přesně v tu dobu, kdy vychází úplněk na pátého prosince, ukáže Mikuláš svou pravou tvář. Jen málo zasvěcených ví, že Mikuláš byl masový vrah a kacíř, který se svou krvelačnou skupinou Černých Petrů zavraždil již stovky-tisíce nevinných lidí a unesl stejný počet malých dětí. Jen hrstka vyvolených z řad církve a vládních představitelů zná skutečnou pravdu a již po staletí se jí snaží ututlat před veřejností. Policista Goert je jedním z mála, kdo přežil Mikulášovo krvavé řádění a vyvraždění své rodiny. Již od dětství čeká na příležitost, kdy se bude moci pomstít a zabránit tak dalšímu krveprolití. Nemá to však zrovna lehké, protože nikdo z nadřízených jeho „pohádce“ nevěří…

26. 1. 2012

Ring of Darkness (2004)

Upíři hledají superstar...
Shawn se na popud své dívky Stacy přihlásí do konkurzu chlapecké kapely Take 10, která hledá nového zpěváka. Jejich bývalý člen Gordo zmizel ze světa a tak mají jedno místo volné. Shawn společně s dalšími dvěma vítězi konkurzu odjíždí do honosné vily na pobřeží, kde má výběr pokračovat. Brzy se však začne dít něco podivného. Členové kapely se chovají velmi zvláštně, jeden ze soutěžících zmizí a Shawnovi se zdají podivné sny. Přestává se mu to líbit a chce pryč. Jenže ostatní obyvatelé jsou proti, protože s ním mají vlastní plány a ze svých spárů ho pustit rozhodně nechtějí. Tahle hudba bude opravdu bolestivá.


Riblje oko (1980)

Krátkometrážní snímek z bývalé Jugoslávie o vyvraždění obyvatel malého městečka krvežíznivými rybami.
Filmy z bývalé Jugoslávie se mi pod ruky dostávají jen málokdy, ale občas se stane, že se na internetu přece jenom objeví. Nejinak tomu bylo i u tohoto animovaného krátkometrážního chorvatského snímku, který získal v roce 1980 ocenění na Katalánském filmovém festivalu. Později získal i řadu ocenění v několika městech USA či na domácí scéně. A o čem jiném by mohl být něž o rybách a rybářském městečku.


Rey de la montana, El (2007)

Lovení lidí je pro některé opravdu velká zábava, ale co když se potencionální oběť začne bránit?
Quim míří neznámou krajinou hledat svou přítelkyni, která se s ním nedávno rozešla. Špatně odbočí a tak zastaví u zapadlé benzínové pumpy, aby doplnil zásoby benzínu. Na záchodcích se seznámí s atraktivní dívkou, která ho nejprve svede a poté i okrade. Quim však na to vzápětí přijde a začne pronásledovat dívčino auto. Při pronásledování však jeho auto dostane zásah z pušky a on zpanikaří. Někdo si z něj udělal cvičný terč a když ho druhá kulka zasáhne do nohy je jasné, že nešlo o žádnou zbloudilou kulku. Na lesní cestě potkává svou starou známou z benzínové pumpy, která má podobný problém jako on. Oběma je jasné, že se je někdo pokouší zabít a tak se vydávají na útěk pod ochranou stromů. Jejich pronásledovatel jim však nedá ani minutu odpočinku a je jim stále v patách. Nezastaví se dokud nebudou oba mrtví.


Return of Swamp Thing, The (1989)

Nadešel čas pomsty!
Abby přijíždí za svým otčímem do jeho honosného sídla uprostřed džungle a bažin, aby se dozvěděla pravou příčinu smrti své matky. Doktor Arcane dívku přijme s velkým nadšením, neboť společně se svým týmem vědců provádí šílené genetické experimenty na lidech, při nichž míchá lidská a zvířecí DNA. Většinou však jeho pokusy končí katastrofálně a výsledkem jsou pouze nějací hybridi, mutanti a obludy. Nyní touží získat vzorek dívčiny krve, která jak se zdá, může do jeho pokusů vnést novou jiskru naděje. Abby se však brzy v jejím novém domě přestává líbit, ale je zde držena násilím, a tak uteče. V bažinách však číhá spousta nebezpečí a dívka se brzy ocitá v nesnázích. Má však tajného ochránce v podobě doktora Hollanda, který se stal jednou z obětí zákeřného Arcana a má s ním ještě nevyřízené účty. Holland totiž již není člověkem, ale stalo se z něj monstrum z bažin.


Retro Puppet Master (1999)

Andre Toulon nám v tomto sedmém díle povypráví svůj příběh, jak to všechno vlastně začalo. Dozvíme se, jak přišel k tajemství života, uvidíme jeho úplně první loutky a zároveň i první střetnutí se Sutekhovými služebníky.
Andre Toulon uprchl se svými loutkami z Německa a při svém útěku se schoval v hostinci Kolewige, který leží čtyři kilometry za švýcarskými hranicemi. Zde nalezne Blade hlavu jednooké dřevěné loutky a mistr Toulon začne vyprávět svým miláčkům svůj příběh, který začal v roce 1902 v Paříži...


Requiem (2001)

Uvnitř kláštera začíná peklo. Spas svou duši dokud můžeš!
Z vězení uprchnou čtyři nebezpeční vrahové a násilníci. Podle předem domluveného plánu se mají na vzdáleném smluveném místě setkat se svým šéfem, záhadným Goliášem. Jenže se jim uprostřed lesů pokazí auto, a tak musí vyrazit pěšky. Po cestě narazí na zdi starého Cisterciánského kláštera, ve kterém se rozhodnou přenocovat a vymyslet nový plán. Klášter je až na pár mnichů a jednu dívku opuštěný a tak jim tato hrstka zajatců přijde vhod. Šéf bandy Marcus však nehodlá zanechat žádné svědky naživu a svým zajatcům to dá na vědomí. Brzy se však naskytne pro zajatce malá jiskřička naděje, protože členové bandy mezi sebou zas až tolik nedrží a mají mezi sebou neustálé rozbroje. Navíc mají mnichové jeden trumf v rukou. Jeden z nich totiž kdysi patřil mezi členy této bandy a zapříčinil, že je policie dostala do vězení. Christian má s nimi nevyřízené účty a tak se brzy uvnitř kláštera rozpoutá opravdové peklo. V hlavách všech zúčastněných však visí jediná otázka: byl to boží záměr, aby se zde opět po třinácti letech setkali, nebo to je jen rafinovaně přichystaná past na ně všechny? Kdo tehdy před třinácti lety té noci ještě nezemřel?


Repo! The Genetic Opera (2008)

Pokud nezaplatíš, přijde si pro tebe Repoman! Aneb scifi-hororový muzikál od režiséra několika dílů SAW série Darrena Lynn Bousmana.
Smrtící epidemie napadla v blízké budoucnosti většinu obyvatelstva. Korporační společnost GeneCo přijde s revolučním nápadem a pomůže tak zachránit statisíce možná až miliony životů. Bohatý majitel Rotti Largo a jeho nohsledi začnou provádět transplantace lidských orgánů, které si ovšem nemůže každý dovolit. S tím si však nemusí obyčejní lidé lámat hlavu, protože jim GeneCo nabídne systém splátek. Běda však tomu, kdo se byť jen jednou zpozdí se splácením! Pro tyto případy zaměstnává společnost novodobého exekutora, který se s nikým nemaže. Nezná slitování a lidský nářek pro něj nic neznamená. Všichni ho znají pod přezdívkou Repoman, ale jeho pravou totožnost ví jen málokdo. Kromě nich se příběh točí i okolo sedmnáctileté dívky Shilo, která trpí nevyléčitelnou nemocí. Její otec doktor Nathan se celý život snaží vynalézt lék, ale zatím marně. O tuto dívku se začne zajímat i sám Rotti Largo, který byl kdysi milencem její matky. Jeho zbožným přáním je, aby se tato dívka stala jeho nástupkyní a vedla po jeho smrti společnost. V cestě mu však stojí její otec, který nehodlá připustit, aby boháč ovládal dceřin život stejně jako ten jeho.


Red Water (2003)

Varování všem naftařům: Netěžte ropu v Mississippi, nebo vás sežere žralok!
Příběh nás zavede do Louisiany na řeku Mississippi, kde se v jedné ze zátok snaží naftařská společnost nalézt velké ložisko ropy. Jenže se jim moc nedaří a tak jeden ze společníků přemluví doktorku Kelli, aby kontaktovala svého bývalého manžela Johna a nabídla mu práci. Ten se momentálně topí v dluzích a tak ač nerad její nabídku přijímá. Společně se svým parťákem Emerym, doktorkou a zbohatlíkem Genem vyráží směrem k ropné plošině. Místní policií i domorodci jsou však varováni, aby nechodili do vody, protože zde začal řádit žralok bělavý. Nikdo z nich však netuší, že lidožravý žralok nebude jejich jedinou překážkou. U plošiny se setkají s trojicí gangsterů, kteří zde hledají ztracené peníze a nevítaní hosté jim naruší jejich plány.


Red Blooded American Girl (1990)

Nepovedený experiment je proměnil v tvory toužící po čerstvé lidské krvi. Jedině doktor Urban je dokáže zachránit, ale opravdu jeho pomoc chtějí všichni?
Doktor Owen Urban je genius ve svém oboru, ale tak trochu podivín. Většinu svých experimentů zkouší na sobě a má skvělé výsledky. Přesto všechno je velice překvapený, když ho v jeho bytě navštíví doktor John Alcore, který patří mezi kapacitní vědce, jenž se snaží celý svůj život vynalézt lék proti AIDS. Ten ho požádá, jestli by mu nemohl pomoci s jeho výzkumem, protože se během jednoho experimentu stala nehoda, při které se nejen on sám, ale i celý jeho tým nakazili zákeřným virem a je přesvědčený, že jediný Urban dokáže nalézt protilátku. Ten se brzy nechá zlákat a rozhodne se pro spolupráci. Během svého pobytu ve výzkumném středisku však brzy narazí na podivné chování personálu i jednotlivých pacientů. Postupem času začne odhalovat děsivé tajemství, které je ve zdejších zdech ukryté před zraky široké veřejnosti. Ve skutečnosti totiž nejde o žádnou virovou infekci, jíž se měli všichni nakazit, ale o dokonalou proměnu v upíry toužících po čerstvé krvi. Urban se tak ocitá ve velkém nebezpečí, protože ne všichni se chtějí stát znovu lidmi!


25. 1. 2012

Don't Open Till Christmas (1984)

Nadešel čas pozabíjet pár falešných Santů!
Londýnem se plíží vánoční euforie. Lidé na poslední chvíli kupují dárky, děti píší psaníčka Santovi a štědrý den je už za dveřmi. Jenže ne každý má tyto svátky rád! Mezi námi se najdou i tací, jenž tyto dny přímo nesnášejí a o tom je i tento příběh. Bezcitný vrah obchází ulicemi a zabijí každého falešného Santu napotkání. Policisté ze Scotland Yardu jsou bezradní, lidé začínají panikařit a ulice se pomalu naplňují rudou krví. 

Reazione a catena (1971)

Na břehu poklidné zátoky se rozpoutá krvavý boj o dědictví. Ve kterém si nemůžete být nikdy jistí, zda vám vrazí kudlu do zad váš nejlepší přítel či milenka.
Jedné noci záhadně umírá zámožná hraběnka Federica, která je majitelkou překrásné zátoky a přilehlých pozemků, na které si brousí zuby nejedna realitka. Úředně se má za to, že žena spáchala sebevraždu, o čemž svědčí nalezený dopis zanechaný na rozloučenou. Ale najdou se i tací, jenž toto tvrzení zpochybňují – především pak její nelegitimní syn Simon, který je přesvědčen, že byla jeho matka zavražděna. Té noci totiž záhadně zmizel i manžel Fillipo Donati. Právě dcera Renata společně se svým mužem Albertem nesmírně touží získat všechen majetek zesnulé, ale netuší, že stojí v celém zástupu dalších zájemců. Během následujících hodin se na břehu poklidné zátoky rozpoutá vražedné šílenství a krvavý boj o dědictví.


Ravenous (1999)

Pokud chcete přežít, potřebujete maso! A je úplně jedno, jestli jde o lidské!
V roce 1847 probíhala americko-mexická válka a John Boyd jako jediný ze své jednotky přežil a dokonce obsadil velitelský post nepřátel. Bohužel tomu předcházela jeho zbabělost, ke které se přiznal svému velícímu důstojníkovi. Ten to utajil, dokonce ho povýšil na kapitána a za ,,odměnu‘‘ poslal do zapadlé horské pevnosti (spíše menší osady) Spencer. Zde se seznamuje se zdejší posádkou a jejich velitelem Hartem. Jednoho večera se v pevnosti objeví promrzlý muž, který se jim představí jako Coqhoun. Údajně je poslem božím, který cestoval s několika dalšími osadníky hledat místo, kde by se mohli usadit. Zastihla je však sněhová bouře, a tak se museli uchýlit do jeskyně. Došlo jim veškeré jídlo, a tak se začali zabíjet mezi sebou a jedli lidské maso...


Raven, The (1963)

Vincent Price a Boris Karloff nám předvedou nezapomenutelný kouzelnický duel. To vše pod taktovkou Rogera Cormana.
Doktor Craven žije se svou dcerou na svém rodinném sídle a již dva roky se nevýslovně trápí žalem a vzpomínkami na svou mrtvou choť. Jednoho večera má doslova nevídanou návštěvu v podobě mluvícího havrana, který jej požádá, zda by jej nedokázal navrátit do lidské podoby. Cravenovi se to nakonec přece jenom povede, vždyť pochází z vážené kouzelnické rodiny a jeho host (kolega) doktor Bedlo mu vypoví svůj podivný příběh, ve kterém jej mocný mág Scarabus proměnil při souboji v havrana. Temný mág byl vždy úhlavním soupeřem Cravenova otce a po jeho smrti se stal vůdcem cechu kouzelníků a mágů. Bedlo přemluví Cravena aby se vydal do Scarabusova sídla a utkal se s ním v rozhodujícím souboji, protože mág údajně drží v zajetí duši jeho mrtvé manželky Lenory, která tak nemůže dojít věčnému klidu.


Rattlers (1976)

Co způsobilo agresivní chování desítek chřestýšů?
Tom Perkinson je známý a uznávaný zoolog/herpetolog (expert na hady). Nedávno ho kontaktoval šerif z městečka Hienkly v mojavské poušti. Byli tam nalezeny těla dvou malých chlapců, které byly pokryty hadími kousanci. Odjíždí tedy do Nevady, aby prohlédl těla i místo činu. Brzy je jasné, že jde o chřestýše, ale ne jednoho nýbrž celé desítky zabijáků. Pro Toma je to záhada a hledá vysvětlení. V okolí leží vojenská základna, která zde provádí tajné výzkumy. Může v tom mít snad prsty? Tom a novinářka Ann se vydávají po stopách hadů, kteří mezitím znovu zaútočili a počet mrtvých se rychle rozrůstá. Otázkou zůstává, kde mají hadi hnízdo a co vyvolalo jejich zvláštní agresivní chování. Tom bude muset vynaložit veškeré své umění, aby tyto malé zabijáky zastavil včas.


Rats - Notte di terrore (1984)

Film, který má být údajně nejslavnějším krysím hororem.
V roce 2015 vypukla na Zemi jaderná válka. Bomby zničily skoro všechen život na všech kontinentech. Od té doby se roky datují místo ,,po Kristu‘‘ po bombě. Náš příběh začíná roku 2225, přeživší lidé teď žijí v podzemí, ale najdou se mezi nimi i takoví jedinci (rebelové), kteří se rozhodli žít na zpustošeném povrchu a právě členové jedné takové skupiny jsou hlavními aktéry tohoto filmu.


24. 1. 2012

Legion of the Dead (2005)




Starověká egyptská hrobka nalezená v Mohavské poušti, vydává po čtyřech tisících letech své hrozivé tajemství.
V Mohavské poušti je nalezena prastará egyptská hrobka, která vyvolá obrovské pozdvižení. Jak se tam mohla dostat? Záhadu se vydává objasnit profesor archeologie společně s několika studenty. Ti brzy zjistí, že uvnitř hrobky leží již čtyři tisíce let mumifikované tělo egyptské velekněžky Aneh-Tet. Dříve než se studentům podaří rozluštit hieroglyfy a obrazce na zdech, probudí se velekněžka k životu a za pomoci své magie začne zabíjet nic netušící lidi. Nejprve musí oživit své mrtvé strážce a následně získat panenskou krev, která by jí pomohla ovládnout svět. 

Raptor Island (2004)

Jeden z nejhorších filmů, ve kterém se vyskytují prehistorické zvířata,který jsem kdy viděl.
Na začátek chci říct, že se jedná spíše o sci-fi, ale když jsem viděl poprvé upoutávky na tenhle film na nezmiňovaném DVD bylo řečeno, že můžeme vidět L. Lamase v jedinečném hororovém filmu s brutálními prehistorickými ještěry. A tak jsem se rozhodl se s vámi o této hrůze podělit.

Ragazzi del massacro, I (1969)

Italské giallo, které vám ukáže co se může stát, když vypijete moc anýzové pálenky.
Ve večerní škole pro mladé delikventy je v jedné třídě nalezena zavražděná mladá učitelka. Případem se začne zabírat detektiv Lamberti, který nevěří, že by šlo jen o chvilkový zkrat několika opilých výrostků, kteří šablonovitě kryjí jeden druhého. Jenže z podezřelých nedostane zhola nic a tak musí najít stopy a důkazy v okolí, ve kterém žili. Během svého pátrání zjistí několik velice zajímavých informací, které ukazují nato, že chlapci nejsou žádná neviňátka, ale jedou v organizovaném zločinu. Jenže kdo může být jejich vůdce? Poté, co jeden z podezřelých spáchá sebevraždu, se naskýtá pro policii příležitost na ostatní více přitlačit, protože jsou rozhození a nejsou už tak pevní jako dříve. To co vypluje na povrch, se však nebude líbit nikomu.

Sweatshop (2009)

Banda punkerů si chce uspořádat párty v opuštěné továrně. Nikdo z nich však netuší, že zde žije šílený maniak se svým obrovským kladivem.
Pokud nejste příznivci ujetých slasherů, okořeněných pořádným masakrem můžu vám doporučit jediné! "Pořádně se zhulit či ožrat téměř do němoty" a užít si tenhle film co to jen půjde. Sweatshop se stal obrovským milníkem v mé dosavadní hororové sbírce, který na jednu nenávidím a na druhou ho zase celkem miluji. Něco podobně tak šíleně dementního až ukázkově přitažlivého jsem snad ještě neviděl. Všechny "slabiny" tohoto filmu jsou totiž zároveň i jeho velkou zbraní. Již po úvodních cca deseti - patnácti minutách jsem měl obrovskou chuť film vypnout, ale nakonec jsem rád, že jsem to neudělal.

Swamp Thing (1982)

Další průměrné béčko natočené podle komiksové předlohy. Tentokrát pod taktovkou Wese Cravena.
Alice Cable přijíždí do vědecké laboratoře skryté uprostřed Louisianských bažin a močálů, aby se zde setkala s věhlasným vědcem doktorem Alecem Hollandem. Ten zde studuje místní flóru a faunu a snaží se z nich vytvořit tkáň (roztok), která by se stala revolučním objevem. Už je se svým pokusem téměř hotov, když do tábora vrhnou ozbrojení muži pod vedením bohatého Antona Arcaneho, jenž se snaží získat recept na tuto látku sám pro sebe a vydělat na ní co nejvíc peněz. V laboratoři se strhne rvačka, při které se nešťastný Holland polije svým výtvorem, začne hořet a následně jeho tělo zmizí v hlubokém močálu. Ozbrojenci pobijí zbytek vědců kromě Alice, která se snaží uniknout a uteče do nebezpečných bažin. Arcaneovi muži Cableovou pronásledují, ale do cesty se jim postaví záhadné zelené monstrum. Uprostřed močálů se tak strhne boj na život a na smrt, protože podivný tvor touží po krvavé pomstě a vojáky jen tak na pokoji rozhodně nenechá.

23. 1. 2012

Necessary Evil (2008)

Lance Henriksen s pomocí Dannyho Treja touží po nesmrtelnosti. Tu by mu mělo zařídit podivné stvoření s krví andělů. Díky jeho nekalým praktikám jsou mu však na stopě odvážný policista Russo a ambiciózní novinářka Deborah. Všechny je totiž pojí společná minulost, která si žádá zúčtování jednou provždy.
Dr. Fibrian najme skupinu vojáků, kteří se vydají do trosek jeskynního komplexu, který stojí nedaleko starověkého Babylonu, aby v jeho hlubinách nalezli podivného tvora, který má v sobě údajně krev andělů, jenž zajistí svému nositeli nesmrtelnost. Žoldákům se skutečně podaří nestvůru chytit a po převozu do států i uvěznit v ústavu pro duševně choré, kde je tajně zřízena vědecká laboratoř. Šílený vědec tak zde může v poklidu provádět své ďábelské výzkumy. V cestě mu však stojí tvrdohlavý policista Russo, jenž před lety ztratil za zdmi ústavu svého otce a dodnes podezírá vedení Edgewaterské léčebny, že v tom mají prsty. Russo je rozhodnutý odhalit tajemství, které se tam skrývá. Dopomoci by mu k tomu mohla novinářka Deborah, která se vehementně zajímá o podivné léky, jenž Dr.Fibrian vyrábí. Ani jeden z nich však netuší, že jejich minulost je k sobě pojí víc, než by se mohlo zdát. 

Voodoo Tailz (2002)

Karneval v New Orleans, několik pěkných děvčat a voodoo sekta. Tohle všechno nás mělo ohromit, ale moc se jim to teda zrovna nepovedlo.
Tři kamarádky (studentky) se rozhodnou hodit za hlavu nudné párty v LA a vyrazí do New Orleans na vyhlášený karneval. Chtějí se zde pořádně vyblbnout a především si odpočinout od svých přihlouplých partnerů. Začátek jejich pobytu se nese v duchu alkoholových a sexuálních radovánek, ale jen do doby než jedna z nich zmizí společně se sestrou od Nicky. Zbylé dvě děvčata si o ně začínají dělat starosti, jenže policie se jim jen vysměje. „Během karnevalu se vždycky pohřešuje několik lidí, kteří jen někde vyspávají kocovinu, nebo dovádí v temných zákoutích.“ Nicky a Rose naštěstí narazí na svou známou Sáru a společně začnou pátrat na vlastní pěst. Dostávají se však do hledáčku tajného voodoo spolku, který je chce použít jako lidské oběti ke svým rituálům…

Svatební košile (1978)

Animovaný snímek na motivy stejnojmenné básně K. J. Erbena.
Studio Jiřího Trnky se ve spolupráci s výtvarníkem / režisérem Kábrtem rozhodlo natočit tento poetický animovaný snímek ke 125. výročí prvního vydání Kytice.

Svatba upírů (1993)

Iveta Bartošová a Rudolf Hrušínský nejml. v české romantické upířině, která rozdělila diváky na dva tábory. Jeden tento film zatracuje a druhý ho bere jako úsměvnou komedii s několika velice slušnými hereckými výkony.
Richard je mladý anglický šlechtic, který cestuje se svým strýcem Archibaldem po Evropě. Obchodní záležitosti je přivedou až do Prahy, kde se má brzy odehrát jeho nejdivočejší dobrodružství v jeho životě. Zatímco jeho strýček našel zalíbení v místním pivu, tak naivní mladík se bezhlavě zamiluje do tajemné hraběnky Olivie, která žije v honosném sídle hraběte Kronberga. Společně s nimi zde přebývá šlechtická smetánka, která po večerech pořádá honosné společenské akce. Bezhlavě zamilovaný Richard je rozhodnutý za každou cenu získat srdce své milé. Netuší však, že jeho cesta za štěstím skrývá nejednu krkolomnou překážku. Až doteď totiž pokládal upíry jen za bájné postavy z hrůzostrašných pověr, ale brzy zjistí, že se šeredně mýlil. Hrabě Kronberg je totiž ve skutečnosti vůdcem upíří smečky, kterému se vůbec nelibí, že se Olivie zamilovala do někoho jiného a je rozhodnutý svého soka zničit za každou cenu.

Survivor, The (1981)

Jako jediný přežil havárii dopravního letadla, které sám pilotoval. Jenže jak se zdá, hrůzu jenž právě zažil ještě rozhodně nekončí!!!
Keller je velice zkušeným pilotem dopravního letadla a už má něco nalétáno. Ani by ho ve snu nenapadlo, že dnešní let navždy změní jeho život. Během letu totiž letadlo záhadně havaruje poblíž malého městečka a všichni lidé na palubě umírají v plamenech a při následném výbuchu. Tedy všichni až na Kellera, který jediný jako zázrakem přežil. Trpí pouze totálním výpadkem paměti, ale brzy se dá dohromady a chce vyšetřovatelům pomoci při vyšetřování. V okolí havárie se však brzy začnou dít záhadné věci, nad kterými zůstává zdravý rozum stát. Všude jde slyšet nářek mrtvých, po okolí se potuluje přízrak mrtvého děvčátka a brzy začnou umírat i další lidé. Keller si je čím dál tím víc jistý, že za vším musí být nějaké nadpřirozené síly, které s ním mají ještě nějaké plány. Ve svém pátrání však brzy začne odkrývat děsivé tajemství a zjistí, že ve skutečnosti je pravda mnohem děsivější…

Survival of the Dead (2009)

Rodina je vším, ale co když se z nich stanou hladové zombie? G. A. Romero přichází se svým nejnovějším filmem, který se má nést v duchu svých předchůdců.
Tvůrce tohoto filmu asi není potřeba moc představovat, protože každý zarytý fanda zombie hororu zná a ví, kdo je to G. A. Romero. Jeden z neuznávanějších režisérů, který položil základy celé dekády zombie snímků a jeho díla se staly inspirací pro mnohé následovníky, jenž se během několika desetiletí vydali v jeho stopách. Jeho pozice je však tak neotřesitelná a především nedotknutelná, že s každým filmem, jenž natočí, si získává další a další příznivce, kteří na něj nedají dopustit. Samozřejmě ne všechny filmy jsou skvělé a úžasné, ale většina z nich se řadí k tomu nejlepšímu, co nám zombie žánr doteď nabídl. Ve svých filmech se vždy snaží přijít s novým nápadem a pojetím, ale většinou se snaží udržet vždy předem stanovenou linii, jenž kdysi v Night of the Living Dead započal. Bohužel dle mého názoru - čím je starší, tím jeho filmy začínají ztrácet šmrnc a kvalitu svých předchůdců. S každým novým prvkem, který se za každou cenu snaží do svých novinek procpat totiž pozvolna upadá kvalita celé série … the Dead. I tak se však pořád drží v lepším průměru, za což si zaslouží můj obdiv a budu jen rád, když v natáčení bude pokračovat.

Supergator (2007)

Vědecká expedice při které chtějí pozorovat sopečnou činnost, se promění v zoufalý boj o holé přežití.
Geolog Scott Kinney odjíždí spolu se svým asistentem Ryanem do překrásného exotického letoviska obklopeného divočinou, aby zde monitoroval místní vulkán. Zde se k nim přidává i Scottova bývalá studentka Carla a pohledná Alexandra. Společně vyráží do bohatě zarostlého pralesa, aniž by tušili jaké nebezpečí zde na ně číhá. Z nedaleké tajné biologické laboratoře, totiž před nedávnem uteklo podivné monstrum. Zdejší vědci totiž dokázali z DNA dávno vyhynulého Deinosuchuse a za pomoci dnešní moderní technologie stvořit krvežíznivého Supergatora. Ten je však nyní na svobodě a na své oběti vyčkává na dně překrásného vodopádu. Docela často se totiž stává, že zde chodí turisti a nebo místní nadržení teenageři, kteří se pro něj stávají lacinou kořistí. Scotta a ostatní zanedlouho čeká osudové setkání s touto nenažranou obludou. Jejich výzkumná expedice se brzy promění v zoufalý boj o vlastní přežití.

Sung horn (2003)

Každý má svého anděla strážného, ale co když ani on tentokrát nedokáže zabránit, aby nezemřel někdo vám blízký a všechno nechá zcela na vás?
Big, Dan a Beem jsou nejlepšími přáteli již od ranného dětství a za tu dobu se z nich stala nerozlučná trojice. Ani jeden z nich netuší, že se má vše brzy změnit. Jednoho večera, když skončí v práci, zažije každý z nich neuvěřitelné setkání, které navždy změní jejich životy. Dan potká starou ženu, která dokáže předvídat budoucnost, Big má menší konfrontaci s malým chlapcem a Beem se seznámí s atraktivní dívkou Oam. Brzy se však ukáže, že tyto setkání nebyli jen obyčejnou náhodou a mají spolu něco společného. Navíc se od té chvíle rapidně změní jejich chování a přátelství začíná dostávat trhliny. A aby toho nebylo málo, Dan se dozví, že někdo z jeho blízkých brzy zemře a záleží jen na něm jestli tomu dokáže zabránit. Netuší však kdo, ani kdy se to má stát. Musí však začít rychle jednat, než bude příliš pozdě.

Summer's Blood (2009)

Odjela hledat svého otce, ale nalezla pouze bolest a utrpení. Navíc poznala jakou váhu má slovo MOJE KREV!
Mladá rebelka Summer odjíždí do jednoho malého městečka, aby zde nalezla svého otce, který ji před časem poslal dopis. Její zvědavost a touha poznat jediného žijícího příbuzného jí žene kupředu i přes několik nepříjemných setkání, které po cestě zažije. Když konečně dorazí do zapadlého města, hledá někoho kdo by jí mohl pomoci v pátrání. Pomocnou ruku jí nabídne pohledný mladík Tom, který jí přemluví ať přespí u něj doma. Nebohá dívka však netuší, že se z něj brzy vyklube psychicky narušený vrah mladých dívek, který žije v malém domku společně se svou stejně labilní matkou. Tom jí uvězní ve špinavém sklepě, ve kterém se může pyšnit svou lidskou zahradou. Po celé místnosti se povalují lebky a kosti dívek, jenž zde tenhle maniak uvěznil před ní. Summer brzy pochopí, že žádná pomoc zvenčí nepřijde, a tak rozehraje s pominutým mladíkem hru, ve které se ho pokusí nějakým způsobem přelstít a utéct. Jenže to rozhodně nebude mít jednoduché!

Suffering Man's Charity (2007)

I homosexuál se může pořádně naštvat!
John Vandermark býval velice dobrým hudebním skladatelem, ale dnes už je z něj jen homosexuální troska, která se živí jako učitel hudby. Ve svém domě si vydržuje začínajícího spisovatele Sebastiana, který ho jen využívá. John to však přes svou růžovou zamilovanou mlhu nevidí, ale všechno jednou končí. Jednoho dne mu rupnou nervy a ze dne na den zcela změní své chování. Sebastian na vlastní kůži pozná, čeho všeho je John schopný. Zprvu to začne jen výčitkami, ale postupem času se to změní v psychické i fyzické týrání, které skončí tragédií. Oběma tato událost zcela změní jejich dosavadní život.