0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

15. 3. 2012

Oh, Baby (2008)

Žena v nejlepším věku si do svého domu přivede dva muže, se kterými si chce pořádně užít. Všichni tři jsou nažhaveni a nemůžou se dočkat. Žena se jde přichystat do koupelny a muži se mezitím dohadují v pokoji, který z nich přijde první na řadu. Všechno má ovšem jeden malý háček. Tím je ženino dítě, které je rovněž doma. Není totiž zcela normální a má moc má lidské maso. No a zrovna dostalo strašný hlad.


Režie: Courtney Lamb
Rok výroby: 2008
Délka: 6 min
Země: USA

Hrají:
Amanda Tate ... (Jane)
Seth Beeler ... (Tim)
Ed Goodman ... (Craig)
Walter Lamb ... (Baby voice)

Tento šestiminutový snímek ze začátku připomíná spíše lehce erotickou podívanou. Kromě líbání, osahávání a gumových robertků se však toho moc nedělo. Mezi tím jsme poslouchali jen dohady obou mužů, kteří se přeli o to, kdo si užije jako první. Ani jeden z nich však netuší, že v bytě je ještě někdo čtvrtý. Pěkně schovaný, ale plný zloby. Do té doby snímku vévodila jen hudba, jejíž výběr se producentům docela povedl.

Dítě samotné je tedy hlavním předmětem celého snímku. Ve filmu ho však za celý film neuvidíte. Tedy přesněji řečeno skoro. Jen jeho ruku s pařáty, jak škrábe své oběti. V těchto pasážích se také objeví malé množství krve, ale žádné potoky nečekejte. Tvůrci se ze začátku snaží diváky vystrašit jeho šeptajícím žvatláním, ale na mě to moc velký neudělalo. Navíc ta umělá, chlupatá ruka moc strašidelně nevypadá a byla stejně ubohá jako hodně amatérské výkony herců. Ani jeden z nich dosud neměl větší zkušenosti a je to pro ně spíše premiéra. Musíme jen doufat, že režisérka Courtney Lamb je alespoň lepší spisovatelkou, než režisérkou a scenáristkou, protože tyto dvě věci jí teda moc nešly.

Podívat se na tento snímek sice dá, ale nečekejte od něj žádné velké zázraky. Příště si raději zajdu zakouřit. Z toho budu mít mnohem větší požitek.

Hodnocení:
30%

Žádné komentáře:

Okomentovat