0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

20. 2. 2012

Texas Vibrator Massacre (2008)

Texaský masakr, tak trochu jinak…


Texas byl již v minulosti místem, kde se narodil bezpočet nebezpečných pistolníků, kteří se stali nechvalně známými v mnoha filmech, knihách a příbězích. Hororoví fandové si tento americký stát spojují především s psychopatickou rodinkou ve filmu Texas Chain Saw Massacre a hlavně s jedním členem, který se rád oháněl motorovou pilou. Leatherface se tak stal inspirací i tohoto pornofilmu, který se snaží dosti odlehčenou formou nabídnout své vlastní krvavé jatka, do kterých je přimícháno několik scén určených především pro dospělé publikum. 
Režie: Rob Rotten
Rok výroby: 2008
Délka: 99.min
Země: USA

Hrají:
Roxi Devill
Seth Dickens
Ruby Knox
Jamie Elle
Rob Rotten
…a další

 Jakožto fanda již zmíněné Texaského masakru jsem byl docela zvědavý, jak se s tím režisér Rotten popere. Popravdě mě však toto péčko moc nezaujalo, protože po hororové stránce nám toho moc nenabídne. Kromě pár litrů umělé krve a několika rádoby gumových končetin, mě zde trochu rozesmál onen kanibalský nádech několika scén, ale to je tak všechno. Bylo vidět, že celý štáb i herci věnovali veškeré své „umění“ pouze lechtivější stránce filmu.

Sexu se nám zde dostane opravdu požehnaně a hlavní aktéři mají mnohdy co dělat, aby zvládli rozmanitost a především náročnost akrobatických poloh, které po nich režisér vyžadoval. Jenže opravdových „hereckých“ vloh moc nepobrali, což mě znechucovalo asi nejvíce. Jejich přehrávání a otřesná kamera mi několikrát vnukly myšlenku, abych to vypnul a neztrácel s tím čas. Jenže zvědavost- zda se přece jenom nedočkám nějakého nečekaného zlepšení, mi to nedovolila.

Příznivci porna si tu přijdou asi na své, protože výběr hereček nepatřil k nejhorším, ale hororovým fandům doporučuji tenhle kousek klidně přeskočit. Těch sto minut si nechte raději na nějaký mnohem záživnější film.  Místy lze však přece jenom vycítit menší zlepšení, kdy slastné vydychání vystřídá jistá dávka mrazivější atmosféry. Ovšem těchto okamžiků je tak málo, že si toho mnozí zřejmě ani nevšimnou. Alespoň ten závěr se jim povedl o něco lépe.  


Hodnocení:
Hodně slabých 40%

Žádné komentáře:

Okomentovat