0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

23. 1. 2012

Voodoo Tailz (2002)

Karneval v New Orleans, několik pěkných děvčat a voodoo sekta. Tohle všechno nás mělo ohromit, ale moc se jim to teda zrovna nepovedlo.
Tři kamarádky (studentky) se rozhodnou hodit za hlavu nudné párty v LA a vyrazí do New Orleans na vyhlášený karneval. Chtějí se zde pořádně vyblbnout a především si odpočinout od svých přihlouplých partnerů. Začátek jejich pobytu se nese v duchu alkoholových a sexuálních radovánek, ale jen do doby než jedna z nich zmizí společně se sestrou od Nicky. Zbylé dvě děvčata si o ně začínají dělat starosti, jenže policie se jim jen vysměje. „Během karnevalu se vždycky pohřešuje několik lidí, kteří jen někde vyspávají kocovinu, nebo dovádí v temných zákoutích.“ Nicky a Rose naštěstí narazí na svou známou Sáru a společně začnou pátrat na vlastní pěst. Dostávají se však do hledáčku tajného voodoo spolku, který je chce použít jako lidské oběti ke svým rituálům…


Český název: Voodoo
Režie: Daniel Zirilli
Rok výroby: 2002
Délka: 78.min
Země: USA

Hrají:
Stepfanie Tremblay………..(Rose)
Merlynne Williams………..(Nicky)
Cyd Casados………………(Sara)
Daniel Zirilli………………(Nicolas)
Moon Jones……………….(Apoc)
…..a další



Určitě všichni znáte z televize překrásné karnevaly v Riu, nebo Tokia. Polonahé děvčata v sexy kostýmech, jenž zakrývají jen to nejnutnější (někdy ani to ne), obrovský průvod tančící v rytmu samby atd…Nebudu vám tady dělat zbytečně chutě a vyvolávat ve vás falešné představy, když se  v tomto filmu z toho nedočkáte vůbec ničeho. Tedy pardon skoro ničeho. Amatérský přístup samotných tvůrců a hodně jednoduchý scénář se spoustou trapných dialogů, vás otráví už po prvních deseti minutách.

 Výběr hereček co se týče vzhledu ještě docela ušel, ale kromě pěkných výstřihů, slušně se hýbajících zadků a svých „nahých těl“ počítáme-li dvě scény, v nichž tu uvidíme nahý zadek, tu prsa, nám toho holky moc nepředvedly. Jejich herecké výkony byli na velice slabé úrovni, ale proto si je režisér jistě nevybral. Daniel Zirilli se nám rovněž představí v jedné z vedlejších rolí a i on sám nám ukáže, že natočit dobrý film bylo jen jeho zbožné přání. 

 Film má údajně patřit do hororového žánru, ale během šedesáti minut to tak vůbec nevypadalo. Spíše jsem měl dojem, že sleduji nějakou amatérskou nahrávku ze studentské pařby, do které přimíchali voodoo krámek a jakousi pochybnou ubytovnu. Ona celkově kvalita kamery stála za hovno, přestože za ní stál sám Neal Fredericks. Kdo to je? Tenhle maník společně s několika povedenými kamarádíčky natočil Záhadu Blair Witch (1999), která svého času vyrýžovala spoustu peněz na blbosti tisíce diváků. Ti uvěřili blábolům, kterými je nakrmili vychytralí distributoři. Na mě však ani jeden z filmů moc velký dojem neudělal a dle zásluhy ho i „pěkně“ procentuálně odměním. 

Závěrem se nám snažili obměkčit srdce a trocha laciné krve na ženském těle nám měla vynahradit promarněnou hodinu a něco z našeho života. Jenže ani tuto pasáž packalové nezvládli a ve změti chaotické kamery, výstřelů a nářků na nás vykoukly již toužebně očekávané titulky, které nás vysvobodily od té hrůzy.

 Jediné co stojí alespoň trochu za zvýšenou pozornost, byl hudební doprovod, který nás doprovázel napříč karnevalem a již jednou zmíněné taneční kreace našich hrdinek. Jen je obrovská škoda, že si holky nenašly jiný džob, než účinkování v tomhle paskvilu. Ten jim totiž kariéru rozhodně nenastartoval.  

Hodnocení:
20%

Žádné komentáře:

Okomentovat