0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

16. 1. 2012

Snuff (1998/II)

Mučení mám zo všetkého najradšej...
Mladá žena přijíždí domů za svým přítelem a chce si užít trochu romantiky. Je na něj celá nažhavená, ale on pro dnešní večer vybral trochu jiný program. Do svého videa vloží snuff kazetu a místo aby se věnoval své dívce s okouzlením hledí na televizi. Na obrazovce se střídají nechutné záběry z různých koutů světa, kde jsou lidem podřezávány krky, useknuty končetiny, konzumováno lidské maso a vnitřnosti. Dívku tohle moc nezajímá a snaží se zaujmout partnera svými půvaby. Je však odbyta. Po delší době konečně partner video vypíná a chce si dát přípitek. Tím však jen zamaskoval svůj plán. Dívku uspí, sváže a rozhodne se natočit vlastní snuff film. Dívka teď na vlastní kůži pozná co nejvíc vzrušuje jejího milého.
Režie: Roger A. Fratter
Rok výroby: 1998 (II)
Délka: 17 min
Země: Itálie

Hrají:
Samantha Jameson
Mike Hudson
Irene Giordano
... a další

Italové rádi experimentují se vším co se týká filmové branže. A režisér Roger Fratter je toho zdárným příkladem. On se však specializuje na netradiční filmové odvětví, a to snuff-horror. Během své dosavadní natočil zhruba šest filmů o kterých vím a většina z nich je naladěna na toto téma. Každý z vás, kdo ví o čem snuff je asi tuší, co se odehrávalo v tomto kratičkém snímku. Rozhodně však nebudu dělat nikomu iluze, že by zde uviděl něco opravdu drastického, protože všichni hlavní herci hrají i v jiných režisérových filmech. Takže bohužel nezemřeli.

Jediný opravdový snuff uvidíme ten na kazetě. Tedy alespoň já si myslím, že opravdový byl. Ani se tomu chlapíkovi nedivím, že dostal chuť si něco podobného vyzkoušet. Já sice SM a podobné zvrhlosti moc neuznávám, ale jak se říká vyzkoušet se má všechno. Při záběrech sekání hlav a končetin jsem dostal vážně hlad, ale to spíš kvůli tomu, že to celé bylo jaksi zajímavě sestříhané, že toho zas až tolik vidět nebylo a trošku jsem se nudil. Pokud bych měl hodnotit snuff live, neboli to co zahrály obě hlavní postavy na konci snímku, tak tady jsem zas až tolik spokojený nebyl. Řezání žiletkou nepovažuji za nic extrémního a troška umělé krve to nezachrání. Mnohem lepší už byla vrtačka, která šla navštívit oční jamku. Tady se režisér opravdu vyřádil, protože všechno skvěle schoval za krvavou lázeň, která se spustila.

Nebyli by to Italové, kdyby do svých filmů a kraťasů nedali trošku i té erotiky a nahých ženských. Mužská část publika bude určitě uspokojena. Tedy pokud jste především horňáci. Hrály zde dvě pěkné herečky, takže bylo na co koukat. Škoda jen, že Samantha Jameson neukázala kromě svého oka a slušného výkonu nic. Nečekejte ovšem, že by se film zvrhl do nějakého porna. Tady žádný sex není. Snímek je o něčem jiném. V neposlední řadě bych chtěl pochválit hudební doprovod, který přesně pasoval k právě probíhajícímu ději.

Hodnocení:
Jde o trošku slabší snuff film, ale podívat se na něj určitě dá. Těch necelých dvacet minut vám neublíží. Já jsem byl do jisté míry spokojený. Za tu kazetu dávám 60%.



Žádné komentáře:

Okomentovat