0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

16. 1. 2012

Skinwalkers (2006)

Vlkodlaci: tvorové toužící po krvi svých obětí. Ne všichni jsou však se svým osudem spokojení
Podle indiánských bájí žijí mezi námi tvorové trpící lykantropií. Jsou to vlkodlaci - skinwalkerové. Tito tvorové jsou rozdělení do dvou skupin. Jedna skupina považuje své zvláštní schopnosti jako dar, ta druhá za své prokletí.

Český název: Vlci
Režie: James Isaac
Rok výroby: 2006
Délka: 110 min
Země: USA

Hrají:
Jason Behr ... ( Varek)
Elias Koteas ... (Jonas)
Rhona Mitra ... ( Rachel)
Matthew Knight ... (Timothy)
Sarah Carter ... (Katherine)
...a další

Mezi nimi stojí třináctiletý chlapec Timothy, který je předurčen k tomu, aby ukončil existenci skinwalkerů. Je dobře skryt v jednom zapadlém městečku, kde bydlí se svou matkou, strýcem Jonasem a sestřenicí Katherine. Musí zůstat naživu do svých blížících se třináctých narozenin, když to dokáže, zastaví prokletí. Ne všichni si však přejí,aby Timothy žil dál. K městu se kvapem blíží čtyři jezdci na svých motorkách a něco nebo někoho hledají.

Podívejte se na tento film a odkryjte tajemství krvavého měsíce nebo Timothyho a jeho rodiny. Od filmu ovšem mnoho neočekávejte, mohli by jste být velice zklamaní.

Máme tady další film o vlkodlacích,ale stejně jako Krev a čokoláda se moc nepovedl. Nápad vytvořit dvě skupiny vlkodlaků bojujících proti sobě byl dobrý,ale hůře to dopadlo s jeho filmovým provedením.

Přeměna vlkodlaků byla ještě celkem slušná, ale nesmyslné až směšné přestřelky a výkyvy v ději, kdy postavy přejížděly z místa na místo (následovala zase přestřelka) hodně filmu uškodily. Hudbu jsem tam skoro ani nepostřehl. Některé scény byly zbytečně dlouhé, nudné a kdyby tam nebyly, nic by se nestalo.

Hraje zde spousta známých herců: Jason Behr hrál např. ve filmu The Grudge, v seriálech Buffy, JAG, Krok za krokem. Rhona Mitra hrála ve filmu Hollow Man, Spartakus a v nejnovějším - Underworld: Rise of the Lycans. Režisér Isaac natočil filmy Jason X, House 3, Pig Hunt. Takže žádná sláva a podle toho vypadá i tento snímek.

Na film se dá určitě podívat, ale žádná velká sláva to není. Nic méně nepatří do úplného odpadu a já si myslím, že je to horší průměr.

Hodnocení:
Dám 40% i proto, že tam hraje Rhona, kterou mám jako herečku rád.

Žádné komentáře:

Okomentovat