0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

25. 12. 2011

Yoshiwara Club (2008)

V tomto clubu vás pořádně vycucnou...
Noční club Yoshiwara vypadá jako ideální místo na strávení pátečního večera. Spousta nádherných dívek, pěkné tanečnice, litry lahodného alkoholu, taneční muzika a bohatá klientela. Jeden mladý muž se ho rozhodne dnes navštívit, aby zde ulovil nějakou tu slečnu a trochu se pobavil. Během krátké chvíle se mu to skutečně povede a odchází s ní na toalety. Divné chování dívky mu nevadí a nejraději by si to s ní hned rozdal. Jenže z ničeho nic se ozve z diskotéky mužský výkřik, který znamená problémy. Tohle místo totiž skrývá jedno děsivé tajemství, které brzy pozná na vlastní kůži.

Režie: Emilio Audissino
Rok výroby: 2008
Délka: 10 min
Země: Itálie

Hrají:
Carlo Nigra ... (The Dude)
Federica Ruggero ... ( Lilith)
Laura Bonifazio ... (Blonde Dancer)
...a další

Snímek Yoshiwara Club nám nabídne ,,podívanou‘‘, o které se nám ani nezdá. K navodění hororové atmosféry mnohdy není potřeba žádné krve, nebo dokonce ani jediného slova. V celém filmu sledujeme pouze osud namachrovaného týpka, který se rozhodl trošku si zalovit a připsat si další pomyslnou čárku ve svém deníčku. Tentokrát ovšem udělal osudnou chybu, jež ho může stát život. Z lovce se totiž během okamžiku může stát snadná kořist.

Ze začátku to ovšem vypadá, že se tady o žádný horor jednat určitě nebude. Za doprovodu taneční hudby pouze sledujeme jednotlivé postavy, kteří buďto popíjí, nebo se baví ve společnosti atraktivních dívek. Celé mi to připadalo jako nějaký hudební klip na MTV. S nástupem hlavního hrdiny se opět nic neměnilo. Jen si tak kroužil klíčky od auta na svém prstu a já si říkal, která značka to může být. To už uběhla polovina z deseti minut vypadalo to, že jsem se nechal nachytat. Jenže pak se konečně ozval výkřik a děj se dal trochu do pohybu. Následně se odhalilo celé tajemství Yoshiwara Clubu. Zdejší holky nejsou jen obyčejné lehké dívky, ale zvláštní forma bytostí, které chlapy pořádně vycucnou. A to myslím doslova. Zbudou po nich jen prázdné hadry a špinavé trenky.

Hodnocení:
Herecké výkony moc komentovat nebudu, protože ty se tady moc nepředvedly. Hlavními přednostmi pro výběr jednotlivých aktérů totiž byla hlavně charisma a taneční kreace. Nic víc zapotřebí nebylo. Jelikož byl začátek docela nudný, a to hlavní se událo až úplně na konci, nemůžu dát snímku víc jak 50%. Chtělo to trochu víc akčnosti a více rozvitý konec. Když už se totiž konečně začalo něco dít, byl konec.

Žádné komentáře:

Okomentovat