0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2011

Bogus Witch Project, The (2000)

Neříkejte, že jsem vás nevaroval!!!

Na úvod bych chtěl poznamenat, že toto je odstrašující recenze pro všechny, kteří by chtěli udělat stejnou chybu jako já a film by si chtěli koupit. Ti co si ho koupili teď jistě litují stejně jako já. A proč jsem se rozhodl tuto recenzi tady vůbec zveřejnit? Údajně má jít o komedii, parodii na film Záhada Blair Witch, který je na IMDb vedený i jako horor. Proto jsem si řekl, že jí napíšu a zveřejním.

Český název: Závada Blair Witch
Režie: Victor Kargan, Steve Agee
Rok výroby: 2000
Délka: 85 min
Země: USA

Hrají:
Pauly Shore ... ( Himself – Host)
Jim Zulevic ... ( Bob Zombie)
Jerry Minor ... ( Ted McKinsey)
Michael Ian Black ... (Stephen Hawking)
Wally Wingert ... ( Zombie Chef)
...a další

Jde o souhrn amatérských videí pro televizní pořad The Woods (samozřejmě vše vymyšlené). Postupně se několik amatérských kameramanů rozhodne objasnit několik případů, které jsou podobné se známým filmem. V očích producentů nám postupně ukáží několik podivných bandiček, které vyrazily za svou cestou slávy a někteří ,,údajně zmizeli také‘‘. Svým reportážím dali spoustu směšných názvů. Směšné a mnohdy až trapné šoty nás provází celým filmem. Jde ale jen o směsku trapných parodujících scének plných nesmyslů, sprostých slov (ano těch je tam tolik, že se nedají ani spočítat) a naprosto otřesných rádoby herců.

Mezi jednotlivými ,,případy (scénkami)‘‘ je spousta reklam, které jsou stejně trapné jako všechno na tomto DVD. Můžeme se podívat například na Speciality zombie kuchaře, Teleshoping, kde vám nabídnou například dřevěnou panenku pro děti, krásný obleček z lidské kůže (takže neváhejte a kupujte, protože zboží mají na skladě jen pár), Polibek zdarma od chlapa, kterému by jste zuby napočítali na prstech jedné ruky – specialitka pro dámy, tak se nestyďte. Dále několik nejstrašidelnějších videí Ameriky, které by jistě uspěly v naší show Neváhej a toč. Jako další přijde váš rádce a pomocník Ted McKinsley, který vám pomůže ze všech trablí a jako zpestření na závěr úchylného pána Velká noha. = Všechno je to jen jedna větší blbost za druhou!

Někteří z ,,hrdinů‘‘ se ztratí v černošské čtvrti, jiní v hotelu, potom klasicky v lese. Všechny ale spojují trapné scény, komentáře, sprosté slova a hlavně debilní hlášky. Nejvíc mě asi rozesmáli černoši na závěr a potom holka lízající klapku. Jedinou hlášku, kterou si pamatuji je ,,došli cigára a skotská – kur*** nebo borce, který si jedinou mapou vytírá zadek po skončení potřeby.

Jde pouze o směsku trapných scén, které se nedají nazvat jinak, než odpad a to na film, který může nabídnout spoustu námětů k parodování. Ne však takové jako nám předvedli na tomto DVD. Podle mě to jsou peníze vyhozené do koše, a to jak od producentů, tak i od zákazníků, kteří si to omylem koupí. Pokud si to přesto koupíte a později budete litovat, tak neříkejte, že jsem vás nevaroval.

Hodnocení:
0%

Žádné komentáře:

Okomentovat