0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

16. 11. 2011

Supernatural (Season 3)

Dean má před sebou už jen rok života a je na Samovi, aby bratra zachránil.


Český název: Lovci duchů (3. série)
Režie: Kim Manners, Robert Singer, David Nutter
Rok výroby: 2007
Počet epizod: 16
Délka epizody: 39 min
Země: USA

Hrají:
Jensen Ackles ... (Dean Winchester)
Jared Padalecki ... (Sam Winchester)
Jim Beaver ... (Bobby Singer)
Katie Cassidy ... (Ruby)
...a další


V minulém díle se Dean rozhodl obětovat svou duši kvůli svému bratrovi. Sam zpočátku nemá tušení o bratrově oběti, ale pozoruje v jeho chování zvláštní změny. Dean se moc nesoustředí na jejich poslání a spíš si užívá života. Nakonec se přece jenom rozhodnout navštívit Bobbyho, který jim poví o nových výskytech paranormálních jevů a tak začíná jejich další dobrodružství.

Tato série se od ostatních zase tolik neliší, ale přesto musím konstatovat, že kouzlo seriálu, které upoutalo tolik diváků, se začalo postupně vytrácet. Jde to vidět i na menším počtu dílů. Celá tato série se vine v duchu Samovi záchrany, který chce za každou cenu spasit Deanovu duši. Jednotlivé díly jsou opět nabité skvělými efekty a hláškami, ale ty už nejsou tak zábavné, jako tomu bylo předtím. No a poslední díl už je jen takové klišé, které mě vůbec nepřekvapilo a zřejmě mělo navnadit na čtvrtou sérii, ale u mě se to moc nepovedlo. Připadá mi, že samotní scénáristé si už nevědí rady, co by se ještě dalo do seriálu vecpat.



Nechci vás, ale uvést do omylu, že by tato série byla jako celek špatná. Ba naopak jde vidět, že hlavně co se filmových efektů a triků týče, bylo na ně kladen hodně velký důraz a kvalita jde znát. Jenom se trochu vytratila ta lehkost dílů předešlých. Samozřejmě i zde nás doprovázela velice kvalitní hudba, která příjemně zaměstnala mé sluchové orgány. O kvalitě záběrů asi není potřeba zas až tak mluvit, protože celý filmařský tým se moc nezměnil a u seriálu je od začátku.

I zde narazíme na různá monstra a další nepřátelé, kteří tentokrát zkříží bratrům jejich cestu, zde je menší přehled: démoni představující jednotlivé smrtelné hříchy, dozvíme se něco o opravdové podobě pohádky bratří Grimmů, opět nebude chybět krásná upírka, prožijeme trochu netradiční vánoce, také můžeme zažít velice nepříjemné sny, ze kterých se už nemusíme probudit a mnoho dalších záhadných stvoření nám nabídne tato řada.


Názvy epizod

The Magnificent Seven
The Kids Are Alright)
Bad Day at Black Rock
Sin City
Bedtime Stories
Red Sky at Morning
Fresh Blood
A Very Supernatural Christmas
Witch Hunt
Dream A Little Dream Of Me
Mystery Spot
Jus In Bello
Ghostfacers
Long Distance Call
Time Is On My Side
No Rest For The Wicked


Hodnocení:
Jde o zatím nejslabší sérii, která trochu zaostává, ale stále patří do nadprůměru. Pokud jí však budete věnovat svůj čas určitě neprohloupíte. Opět prožijete s bratrskou dvojicí spoustu zajímavých soubojů s pekelnými bytostmi. 70%

Žádné komentáře:

Okomentovat