0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

29. 11. 2011

63-fun-go (2009)

Bonusový materiál k filmu Tokyo Gore Police, aneb co šíleného se dá ještě vymyslet!
Tento krátkometrážní snímek není ani tak volným pokračováním Tokyo Gore Police, jako spíše jeho bonusovým materiálem, který ještě více rozšířil obzory fanouškům této morbidní podívané. Na začátku se zrychleně podíváme na všechny podstatné momenty, které se v celovečerním filmu odehráli, přivítáme pohlednou Ruku a navštívíme pověstný bordel a jeho mutantky. Následně omrkneme jednu reklamu s pořádnou dávkou černého humoru (zde nám nabídnou jak co nejlépe naložit s pozůstatky mrtvých členů rodiny) a potom nás čeká několik krátkých kapitol, ve kterým prožijeme pár minut s několika vedlejšími postavami. Jak jinak všechny se budou odehrávat v podobném duchu jako minule.

Režie: Yoshihiro Nishimura
Rok výroby: 2009
Délka: 44 min
Země: USA/Japonsko

Hrají:
Yukihide Benny
Zeppeki Fujiyama
Itsuji Itao
Cay Izumi
Maki Mizui
... a další

Nejprve se podíváme na staré dobré pořekadlo "za dobrotu na žebrotu". Pořádně si rozmyslete komu nabídnete práci, protože vás to může stát život! I takovým krumpáčem totiž můžeme rozpoutat hotový masakr. Následně je nám umožněn pohled na zrození psí ženy a ani zde nesmí chybět pořádná dávka černého humoru. Co všechno se dá pomlít a následně i vypít vám prozrazovat samozřejmě nebudu. Na závěr nesmí chybět ani návrat do bordelu a představení nové atrakce. Dámám se při pohledu na tolik mužských přirození může snadno zatajit dech, ale pozor i takový ztopořený sval může rozpoutat opravdové peklo.
Tohle všechno stihneme shlédnout zhruba za půlhodinu, protože prvních patnáct minut je již zmíněná rekapitulace. Všechno co zde uvidíme se nese na úplně stejné vlně morbidnosti a fekálního humoru, na jaký jsme si u toho režiséra již zvykli. Jen toho gore bylo o trochu méně, ale k tomu nezbylo moc prostoru. Podobný styl filmů však není pro každého, takže mi je jasné, že někteří určitě nebudete souhlasit s mým hodnocením.

Ještě dnes mám v živé paměti, když jsem byl minulý rok na FF v Chotěboři. Tento snímek dávali úplně na závěr, ale my jsme raději vyrazili domů, protože nás odradily ukázky. Chvíli mi trvalo, než jsem si snímek sehnal, ale stálo to za to.

Hodnocení:
Já mám podobné japonské úchylárny rád, takže tomu přece jenom dám alespoň 50 %.

Žádné komentáře:

Okomentovat